Arkadaşlar yıllık ps plus da dahil olmak üzere 400 tl ye hangi oyunlari önerirsiniz
Belki yasaktır ama forum.donanımhaber de çok kapsamlı konu var ben 3 kere takas yaptım ordan.oyun takasi icin konu varmi forumda ?
Hocam yine ben yine sorum olacaktı NFS Rivals' ı yerel çoklu oyunculu oynayabiliyormuyuz yani ekranı bölüp falan?Destiny Oynuyoruz. Bize katılmak isteyen varsa eklesin.
iLLeqaLTR
![]()
![]()
![]()
Hocam yine ben yine sorum olacaktı NFS Rivals' ı yerel çoklu oyunculu oynayabiliyormuyuz yani ekranı bölüp falan?
Arkadaslar lütfen biri yardım etsin PS4 de kablosuz internet wifi ile bağlanıyorum ama fifa 15 de falan sık sık bağlantı kopuyor neden olabilir PC ye Hotspot pogramı falan kurmustum bunların etkisi olurmu sık sık bağlantım kopuyor PS4 makinada mı sorun vardır yoksa modemdemi anlamadım ....
- - - Mesaj Güncellendi - - -
modemde sorun olsa laptop la da bağlanıyoruz onda kopmuyor wifi PS4 de kopuyor sık sık ?? neden olabilir.
hocam bugun cevirici aldim hdmi to vga ve ps4 umu monitore bagladim goruntu gelmiyo soyle bi hata aliyorum coZunurlugun yetmedigini soyluyo bunun cozumu varmi ?
hocam peki her monitorde ise yariyomu monitorum kare benim
Merhaba arkadaşlar bende Ps4 kablosuz wifi bağlanıyorum sürekli bağlantı kopuyor neden olabilir laptop ta wifi ile bağlı ama kopma olmuyor onda neden kaynaklanır acaba PS4 deki bağlantı kopması yardımcı olursanız sevinirim...
Teşekkür ederim peki kablolu bağlantı ile net hizi düşermi wifi mi daha hizli olur aynımı olur ??
Hocam benim 500 GB dolmak üzere acaba SSD,HDD hangisi takabiliyoruz?Kablolu bağlantıda internet hızı düşmez tam aksine wifi de düşer özellikle PS4'te online oyun oynuyorsanız lan bağlantı tercih edin. Wifi de çok lag yaşarsınız.
Hocam benim 500 GB dolmak üzere acaba SSD,HDD hangisi takabiliyoruz?
Hocam çok oluyorum ama 2 sindende tavsiye edebileceğiniz link falan varmı müsaitseniz atabilirmisiniz? TeşekkürlerBütçeniz varsa SSD tercih edin. Oyundaki loading süreleri kısalır, Programlara ve oyunlara daha hızlı erişim sağlar. Bütçeniz yoksa hybrid disk tercih edin.
Hocam çok oluyorum ama 2 sindende tavsiye edebileceğiniz link falan varmı müsaitseniz atabilirmisiniz? Teşekkürler
Hocam 500 TL bütçem var en uygunu hangisi olur kusura bakmayın zamanınızı alıyorum500 GB SSD alsanız yine yetmeyecek. 1 TB de bir PS4 fiyatı kadar pahalı. Bütçenizi ve kaç GB istediğinizi yazın ona göre tavsiye de bulanayım.
Hocam 500 TL bütçem var en uygunu hangisi olur kusura bakmayın zamanınızı alıyorum
Sağolun Cem hocam olmadı onu düşünürüm artık.400TL'ye 256GB var
http://www.vatanbilgisayar.com/256gb-force-lx-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-_-300mb-yazma.html
700TL'ye 500GB var her iki markada çok iyi.
http://www.vatanbilgisayar.com/500gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-520mb-ssd.html
Konuya direk daldım son 1 2 yorumu okudum hemen vatandan bakıp yardımcı olmak istedim.
500GB SSD 500TL civarına bulmak çok zor belki 2ci el falan olabilirde sıfır sanmıyorum, vatanda bu 500gb samsung ssd 1.144,55 TL olarak gösteriyor indirimli fiyatı 700tl siz düşünün artık :mrgreen:
Hocam 500 TL bütçem var en uygunu hangisi olur kusura bakmayın zamanınızı alıyorum
Hocam birde yine bilginize dayanaraktan şuan LG 42LB670V modelini kullanıyorum oyunlarda hiç sıkıntı yaşamadım da arkadaşın 800 tl bütçesi var ona yine ps4 için sıkıntı yaratmayacak monitör/tv öneriniz var mı bütçeyi biraz aşsada olur zorlayabilir bütçesini ?Bu bir hyrbrid disk tam anlamıyla SSD performansı vermiyor ama SSD'ye yakın ve mekanik disklerden çok daha iyi performans veriyor. Sık kullanılan verileri nand belleğe kaydediyor nand belleğe kaydedilen verileri örneğin oyun, program vs. daha hızlı açmasını sağlıyor. NAND belleğe kaydedilen sık verileri SSD'den en fazla 3-4 saniye daha geç açar. Ayrıca PS4'ü daha hızlı açar ve oyun kurulumlarını daha çabuk yapar.
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...Id=bd303274&categoryId=100221#engine=visilabs