basbeLası
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 47
2 Gün önce son anda 3 aylık aldım bilseydim 1 yıllık alırdım
Uzatabilirsiniz. Mail de dün geceden itibaren fiyatların yükseleceği yazılmıştı ama fiyatlar hala aynı.
2 Gün önce son anda 3 aylık aldım bilseydim 1 yıllık alırdım
1 yıllık alsam şuan ki 3 ayın üstüne eklenir değil mi?Uzatabilirsiniz. Mail de dün geceden itibaren fiyatların yükseleceği yazılmıştı ama fiyatlar hala aynı.
1 yıllık alsam şuan ki 3 ayın üstüne eklenir değil mi?
Arkadaşlar 10. Sınıfı bitirince almayı düşünüyorum. Makul fiyatta ve kaliteli bir ps4 nerden bulabilirim?
Merhaba herkese ben ps4 almayi düşünüyorum tavsiye edermisiniz birde oyunlar çok pahalı 2 3 oyun alsan 500 600 tl
PS PLUS üyeliği ücretlidir. Yıllık 100 TL. Aylık iki oyun hediye olarak veriliyor. Online oyun oynamak için de PS PLUS üyeliği gereklidir.
Peki aylık verilen 2 oyun devamlı senin mi oluyor ? Yoksa belirli bir süresi yada koşulu var mı ?
PS PLUS üyeliği ücretlidir. Yıllık 100 TL. Aylık iki oyun hediye olarak veriliyor. Online oyun oynamak için de PS PLUS üyeliği gereklidir.
Bence birazda bu yüzden zam yaptılar uzatmaya mecbur bırakmak içinArtık 100 TL değil yıllık 150 TL oldu artık. Sony tüm plus kullanıcılarına mail yolladı fiyat ile ilgili. Çoğu plus üyesi zam gelmeden 1 yıllık daha uzattı 100 TL'ye.
Artık 100 TL değil yıllık 150 TL oldu artık. Sony tüm plus kullanıcılarına mail yolladı fiyat ile ilgili. Çoğu plus üyesi zam gelmeden 1 yıllık daha uzattı 100 TL'ye.
Bence birazda bu yüzden zam yaptılar uzatmaya mecbur bırakmak için
Yukarı da konuyla ilgili açıklama yapmıştım. Mail geldikten sonra fiyatı hemen yükseltmediler. Şu an 12 aylık 149.00 TL olmuş durumda.
Bu önerdiğiniz ürün çift kumanda mı veriyor. Yazmıyor da.Sony eurasia garantili tercih edin. Şu an en ucuzu burada. Birkaç hafta önce 1300 TL idi ancak doların yükselmesiyle birlikte fiyatlar yeniden yükselişe geçti. Alacağınız zamana kadar fiyatlar da düşüş olur.
http://www.hizlial.com/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu/10337929
Bu önerdiğiniz ürün çift kumanda mı veriyor. Yazmıyor da.
Oyunları Online oynuyamıyorsun. Ücreti kredi kartıyla falan ödüyon işte.PS Plus üyesi olmasak ne oluyor? Bir de o ücreti nasıl tahsil ediyorlar? Merak ettim![]()
Oyunları Online oynuyamıyorsun. Ücreti kredi kartıyla falan ödüyon işte.![]()
kardeşlik sistemiyle oyunlar ucuza geliyor ben de xbox 360 da var ona çıkmayan oyunları vs kardeşlikle alıyorum. us psn kullanıp amazondan para yükleyebiliyorsun daha hesaplıya geliyor. türkçe oyun istediğimde tr psnden hallediyorum ya da kutulu alıyorum arşivlik.Pahalı ama ya. Hem kaç para ver cihazı al. Oyunlar pahalı üstüne 150 lira mı ne öde -,-
1500 lirayı PS4'e verdikten sonra yıllık 150 lira bişey mi?Pahalı ama ya. Hem kaç para ver cihazı al. Oyunlar pahalı üstüne 150 lira mı ne öde -,-
kardeşlik sistemiyle oyunlar ucuza geliyor ben de xbox 360 da var ona çıkmayan oyunları vs kardeşlikle alıyorum. us psn kullanıp amazondan para yükleyebiliyorsun daha hesaplıya geliyor. türkçe oyun istediğimde tr psnden hallediyorum ya da kutulu alıyorum arşivlik.
1500 lirayı PS4'e verdikten sonra yıllık 150 lira bişey mi?
[MENTION=411658]Ecem.[/MENTION] aylık olsaydı her sene 1 tane daha PS4 + oyun alırdık.![]()
Gerek yok, online oynamak için gerekli psn plus.Offline oyunlarda da bu paralı hesap actirmak gerekir mi?