- Reaksiyon puanı
- 3,278
Ps4 alacaktım bu yüzden vazgeçtim :/ Kafama takılan başka bir konu var ps3 te gta 5 i normal PSN hesabım ile oynamıştım adaletsizlik oluyor o zaman bu çok saçma bence.
Ps4 alacaktım bu yüzden vazgeçtim :/ Kafama takılan başka bir konu var ps3 te gta 5 i normal PSN hesabım ile oynamıştım adaletsizlik oluyor o zaman bu çok saçma bence.
Sürekli oynayan biri olsam yada kardeşim oynayasa tamam verilir o problem değilde ayda 1 -2 defa oynamak için her sene ekstra 100 tl vermek bana mantıklı gelmedi doğrusu.1500 lira konsola verdikten sonra yıllık 100 lira veremez misiniz yani ? aylık sadece 8 liraya geliyor.
Sürekli oynayan biri olsam yada kardeşim oynayasa tamam verilir o problem değilde ayda 1 -2 defa oynamak için her sene ekstra 100 tl vermek bana mantıklı gelmedi doğrusu.
Not: Ps4 Sony Eurasia garantili sıfır 1299TL,
Link verebilirim de reklama girebilir özelden satan mağazayı linkini atabilriim mağaza İstanbul Kadıköy de daha öncede ps3 aldım o mağazadan sony tr garantili.(Dalga maksatlı söylemiyorum.) Hangi sitede satılıyor ? Ben ucuza Sony Eurasia garantili arıyorum.![]()
Arkadaşlar malum yaz mevsimindeyiz ve ben Mersin'de yaşıyorum hava aşırı sıcak bu yüzden cihaz ısınıyor ps4 için herhangi bir soğutucu falan alma şansımız var mı üretildi mi ? Bien yardımcı olursa iyi olur ..
Peki teşekkürler, bir sitede FİFA 15 , DRİVECLUB , GTA 5 bu oyunlar ön sipariş te ve fiyatları 160 TL sizce önerirmisiniz yani çıktığında daha ucuz olma şansı var mı ?Isınması sorun çıkarmaz. Normal bir stand alıp dikey kullanırsanız daha az ısınır. Stand soğutucular var ancak Ülkemiz de bulunmuyor.
http://www.aliexpress.com/item/HUB-...-Playstation-4-PS4-Controller/1777184000.html
Dün ps4 Migrosta 1150 tl idi.
Fifa 15 için bile yine PS 4 alın bence.
sayın ps kullanan arkadaşlar
oyun işini nasıl hallediyorsunuz? her oyuna 100 tlnin üzerinde para veriyor musunuz yoksa başka yollarınız var mı?
dhde okuduğum bi yorumda üyeliği türkiyeden değil de amerikadan alın demiş daha ucuz oluyormuş, iki kişi bi oyun alıp ikisi de online oynayabiliyormuş ve yeni çıkmış baba bi oyun max 60 dolar oluyor diyordu, kişi başı 30a geliyor yani, bir de bedava oyun geliyormuş arada bir ve tırt oyunlar değilmiş
ikinci el oyun takas işi falan bu işler gerçekten fayda sağlıyor mu
sayın ps kullanan arkadaşlar
oyun işini nasıl hallediyorsunuz? her oyuna 100 tlnin üzerinde para veriyor musunuz yoksa başka yollarınız var mı?
dhde okuduğum bi yorumda üyeliği türkiyeden değil de amerikadan alın demiş daha ucuz oluyormuş, iki kişi bi oyun alıp ikisi de online oynayabiliyormuş ve yeni çıkmış baba bi oyun max 60 dolar oluyor diyordu, kişi başı 30a geliyor yani, bir de bedava oyun geliyormuş arada bir ve tırt oyunlar değilmiş
ikinci el oyun takas işi falan bu işler gerçekten fayda sağlıyor mu
takas olayı benımde kafama yatıyor biraderim ama takas oyunda online sıkıntı olurmu o kafama takılıyor sadece. Bu konuda deneyimli arkadaşlar bizi bi uyandırırlarsa memnun olurum. fifa15'in çıkışıyla inş ya set olarak yada artık nasıl hesaplı olursa ps4 olayına girelim bizde, 4-5 sene donanıma sorunlara vs kafa yormayalım. zaten her çıkan oyunu oynamak gibi derdim yok oyunla eskisi kadar aramda yok ama fifadır gtadır vs bazı serileri takip etsem yeter. Zaten multi için yılda 99 tl verecez mecbur psn plus hesabı için, zaten psnplus her ay beleş oyunda veriyor.
sende konsol alacaksan senle bi şirket kurarız biraderim benim oyunum senindir sıkıntı yok. @__kadıköyRAP__
Merhaba, bende PS4 alalı 2 ay oldu ve 2 oyun takasladım henüz sıkıntı yaşamadım online oymaya engel değil 2.el oyun bildiğiniz gibi Psn+ gerekiyor. Bende sizin gibi düşünüyorum beklediğim ve ön sipariş verdiğim/vereceğim oyunlar FİFA 15 , GTA 5 , DriveClub size de tavsiye ederim iyi geceler..takas olayı benımde kafama yatıyor biraderim ama takas oyunda online sıkıntı olurmu o kafama takılıyor sadece. Bu konuda deneyimli arkadaşlar bizi bi uyandırırlarsa memnun olurum. fifa15'in çıkışıyla inş ya set olarak yada artık nasıl hesaplı olursa ps4 olayına girelim bizde, 4-5 sene donanıma sorunlara vs kafa yormayalım. zaten her çıkan oyunu oynamak gibi derdim yok oyunla eskisi kadar aramda yok ama fifadır gtadır vs bazı serileri takip etsem yeter. Zaten multi için yılda 99 tl verecez mecbur psn plus hesabı için, zaten psnplus her ay beleş oyunda veriyor.
sende konsol alacaksan senle bi şirket kurarız biraderim benim oyunum senindir sıkıntı yok. @__kadıköyRAP__
aynen psn plus üyelği biraz daha uygun fiyat olabilirdi mesela yıllık 50-60 olsa anlarım 100 çok ayrıca artıcaktır ilerleyen zamanda başlangıç fiyatı 100 tl fazla![]()