Playstation 4 için oyun tavsiyesi

KüflüPeynir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yakın zamanda Ps4 almayı planlıyorum. Kesinlikle alacağım oyunlar şunlar ;
- Gta 5
- Fifa 16
Ama bunların yanında da bir hikaye oyunu almak istiyorum. Sizce hangi oyunu almalıyım. Ben bunların arasında kaldım ;
- The Last Of Us
- Beyond Two Souls
-Until Dawn

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

busekement

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Senaryo ve oynanış bazlı olarak aralarında en keyiflisi The Last Of Us, Until Daqn ise alternatif bir çok sona sahiptir. Kısaca oyunun gidişatını kendiniz de belirleyebilirsiniz. İkisi de gerilim türündedir ama bizim tercihimiz daha efsaneler arasına girmiş olan The Last Of Us

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ;)

TheMetehan06

Asistan
Reaksiyon puanı
26
kesinlikle Uncharted 4 tavsiye ediyorum. Listeye bile almamışsın o_O Ben beyond two souls ve until down'u youtube dan izleyerek bitirmiştim ilk çıktıklarında. Hikayeleri harikadır. Ancak bu iki oyunda sadece karar veriyoruz. Arada bir karakteri yönlendiriyoruz, kumandayı sabit tutma gibi harektler yapıyoruz hikaye öyle ilerliyor. Uncharted 4 ve Last of Us ise direkt olarak oyuncunun oynadığı oyunlar. Yani until down ile beyond'u internetten dizi niyetine (tabi iyi oynayan biri tarafından) izleyerek bitirebilirsiniz. Parası da cebinizde kalır ;)