- Reaksiyon puanı
- 550
Kırdırcaksan Xbox 360.
ex oyun ??????Ex oyun takıntın varsa ps yoksa farketmez...
hayır öyle bi takıntım peki kırdırınca oyunları cdye yazdırsam çalışır mı?Konsola özel çıkan başka platforma çıkmayan oyun
Xbox'çılar bile ps ex oyunlarının üstünlüğünü kabul etmiş durumda
Örnek olarak
The last of us
Beyond two souls
Uncharted serisi
Gow serisi
Heavy rain v.s![]()
jtagli alınca kopya oyun ve orjinal olmayan kol çalışır mıcd yi boşver dostum gir gittigidiyor yada n11.com a "xbox jtag" yaz içeriğe göre farklı paketler var cd ile uğraşmadan direk hdd den oynarsın. xbox kullanıcısı olarak ben daha çok beğeniyorum xbox ı ve tavsiye ediyorum. gamepad i çok daha başarılı, görüntü kalitesi xbox daha iyi diyorlar ama çok bi fark yok. ama xbox ı her türlü tv ye bağlama avantajı var. illa lcd olacak diye bir şey yok.xbox ın daha çok oyun seçeneği var. jtag işlemi yapılmış bir xbox ta ister orjinal oyun al ister torrentten indir kur.
jtag demek kopya oyun demek kopya cd değil ama direk oyunu internetten beleş indirip harddiske kurmak demek. orjinal olmayan kolu bilmiyorum ama. 750 tl ye 2 kol seçeneğiyle jtag yapılmış xbox aldım içinde de 40 tane oyun yüklü gönderdiler. hala satışta bilgin olsunjtagli alınca kopya oyun ve orjinal olmayan kol çalışır mı
ps3 için tahminin nedir?Xbox için bi tahmin yapamıyorum
Ama 1.5/2 yıl oyun desteğini kesmemesi lazım
alınmaya değer yani ps3Kesin 2/3 yıl
Tabii pes ve fifa gibi oyunlar çok daha fazla
Örnek pes2014 ps2'ye çıktı
kırılınca online oyun oynanır mı??Tabiiki
Konsollar orjinal oyunlar ile oynanmalıdır tabiki bunun nedeni online ve ekstraları için. PS3 hem oyunlarının kalitesi, hem de görsel kalitesi olarak daha üstün xboxtan. Ancak kırıldığı zaman düzgün çalıştığının garantisi yok. Bu sebeple xbox alıp korsan dvd ile devam edersin. 2. el al tabikide. Neticede modası geçti... Şu bi gerçek ki konsola para harcaman lazım. Eğer bu şekilde param yok ama oyun oynamak istiyorum diyorsan bilgisayar topla...arkadaşlar mrhb daha önce hiç konsol almadım genellikle single player oynıycam crysis 3 - gta v - battlefield 4 - Call Of Duty:Black Ops 2 pes 14 - fıfa -14 GRAN - NFS gibi oyunlar oynıycam tabi bıde onumzde cıkıcak yenı konsol oyunlarını da onamak ıstıyorum bıde konsol oyunları cok pahalı yanı alıcagım konsolu kırdırıcam oyunlara verıcek param yok acıkcası gunumuz sartlarında sizce hangısını almalıyım sıfır mı alıyım 2. el mı alıyım yardım edersnız sevınırım simdiden teşekkurler...
2016'ya kadar.