Dea
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 35
Bence Ps4 Daha Çok Tutulur
haklisinXbone Türkiye'ye gelene kadar ps4 ün fiyatı düşer.
benım bı arkadas almıx xbox 360 ı gonderıyo bı yere elemen yukluyo 40-50 oyun (tabı yasal değil) eleman oynuyor bu aynı olay ps3 ve ps 4 yapılabılıyor mu kı ? bılen var mı?
hocam peki ps 4 alırsam korsan oyun oynayabilir miyim ? ban tehlikesi var mı?Farzedelim xbox alacaksın.Nereden almayı düşünüyorsun.Amazondaki fiyatını söyliyim.Xbox One + Kinect + 1 gamepad + Forza 5 + 1 Yıllık Live üyeliği 1.100$ Bugünkü kurdan fiyatı yaklaşık 2.200 TL vergileride hesap edersek Maximum fiyat 2.500 TL ye çıkar.Bak bu sadece 1 oyun için geçerli.Sabah akşam Forza 5 oynarım diyorsan eyvallah.
Herneyse Xbox One nin Türkiye ye geliş Tarihi net değil.Farzedelim erken geldi ve oyunlarda çıktı.Atıyorum 2. bir oyun olarakta Ryse yi seçtin.230 TL fiyatı.Yok diyorsanki ben kırdırıcam;O biraz zor hemşerim.Xbox One bu kırdırma olayına yaptırımlar getiriyor.Hadi diyelimki hiçbir yaptırım getirmedi Online oynamayı unutursun.Hadi Online bile oynayabiliyorsun.Atıyorum 100 TL daha verip 10 tane daha oyun yükletiyorsun ve Online bile oynayabiliyorsun.Ve bu yaptığında yasal olsun.Yani banlanırmıyım korkusu bile yaşamıyorsun.Etti sana 2600 TL Hadi benden sana kıyak 2000 TL oldu.
Gelelim PS4 e.
1.400 TL konsolun fiyatı.Killzone shadow Fall ve PLUS üyeliğinide katarsak maximum 1.600-1700 TL arası işi hallediyorsun.
***Artık PLUS üyeliğide zorunlu diye duydum PS3 te değildi ama PS4 te zorunlu oluyormuş.Aynı Xbox Live gibi.Bunun ücretleri 1 aylık 14 TL 3 aylık 30 TL 1 Yıllık 100 TL.Zaten şuan kampanya var 1 yıllık alana 3 ay hediye ediliyor.Yani 15 ay oluyor.***
PS PLUS ın avantajları için Google de aratabilirsin buraya uzun uzun yazmaya gerek yok.Kısaca 100 TL ye her ay güncellenen listede 40-50 tane oyun indiriyorsun diyelim.
Xbox ile arada 300 TL var.Aksesuar alırsın o paraylada.
İkisinin performans konusuna dikkat edersen hiç girmedim bile. Ki zaten PS4 ün biraz daha iyi diyorlar.Ama sana şunu söyliyim arada bence hiçbir fark yok.
Yakın bir dönemde hiçbir konsolda korsan oynayamazsın. Xbox ps4 ile rekabet edebilmek için korsan oyun kozunu oynaycak. Gerçi önceleri xbox dvd kullanıyordu, şimdi ise bd. Oyun boyutları vs de göz önüne alınınca korsan almaktansa internet üzerinden almak daha makul olur. Eğer korsan oyun oynayacağım diyorsan konsola hiç bulaşma.Bu rekabet konusu önümüzdeki 10 yıl boyunca konuşulacak neredeyse. O sebele ben şimdiden incelemelerimi yaptım ve PS4 taraftarıyım. İlerde çok büyük bir atılım yapmadığı sürece xbox , bu böyle kalırhocam peki ps 4 alırsam korsan oyun oynayabilir miyim ? ban tehlikesi var mı?
yada bu konuda xbox mı ps4 mü ?
orjinal oyunlar çok pahalı konsol alacam da ps 4 de hiç mi oynanmaz yada ps3 mü alsam ?Yakın bir dönemde hiçbir konsolda korsan oynayamazsın. Xbox ps4 ile rekabet edebilmek için korsan oyun kozunu oynaycak. Gerçi önceleri xbox dvd kullanıyordu, şimdi ise bd. Oyun boyutları vs de göz önüne alınınca korsan almaktansa internet üzerinden almak daha makul olur. Eğer korsan oyun oynayacağım diyorsan konsola hiç bulaşma.Bu rekabet konusu önümüzdeki 10 yıl boyunca konuşulacak neredeyse. O sebele ben şimdiden incelemelerimi yaptım ve PS4 taraftarıyım. İlerde çok büyük bir atılım yapmadığı sürece xbox , bu böyle kalır
Sony konsolunu hackleyebilecek kişilere para veriyor ki hacklemesinler diye. Ne zamanki konsolun modası geçiyor o zaman kırın istediğinizi yapın diyor. Kısacası ps4 öyle kolay kolay kırılmaz. Eğer orjinal oyuna para vermeyeceğim, ben konsolun online nimetlerinden yararlanmayacağım diyorsan, tekrarlıyorum konsol almaorjinal oyunlar çok pahalı konsol alacam da ps 4 de hiç mi oynanmaz yada ps3 mü alsam ?
hocam peki ps 4 alırsam korsan oyun oynayabilir miyim ? ban tehlikesi var mı?
yada bu konuda xbox mı ps4 mü ?
PSN Plus gerçekten ekonomik bir ekosistem yarattı. Ben de oldukça beğeniyorum ancak PS4 ile birlikte alacağım. Şimdilik almama gerek yok
Bazen hayal kırıklığıda yaşatabiliyor.Örneğin bu aralık ayı PS Vitaya yaradı GTA 4 Libertyt City Stories çıkıyor.PS3 için pek iyi oyunlar yok. Grid 2 bir göze batıyor sadece.
Amerika ps plus keşke avrupdaki kadar iyi olsa en azından bu gün soul sacrifice geldi pd vitaKorsan oyun oynarsan Online oynayamazsın.O yüzden banlama olacağını sanmam.Fakat korsan oyun oynamana gerek yokki.Ben en iyi kendimden örnek verebilirim herhalde.30 TL ye 3 ay deneme amaçlı bir PS PLUS üyeliği aldım.Her ay bir tane oyun indirme hakkım var.O ayki popüler oyun Battlefield 3 tü.30 TL verdim BF3 ü indirdim.Ayrıyetten bir sonraki ay Most Wanted 2012 yi indirdim.Birde Little Big Planet Karting i indirdim.Tabi bu oyun popüler değil sadece indirilebilcek alternatif oyunlardan biri.Mesela ben Little big Planet Karting i indirmeseydim bir sonraki popüler oyun Far Cry 3 tü. Bir sonraki ayın popüler oyunun tanıtımı zaten 1 hafta kala yapılıyor.Bende baktım bir sonraki ay Far cry 3 çıkıyor.Bende de o tip bir oyun vardı.Onun yerine Little big i tercih ettim.
""" alternatif oyunlar 1 kaç ay listede kalabiliyor """
Özetlersek BF3-MW2012-LBP Karting = 30TL 3 ay boyunca bu oyunları oynuyorsun.3 ayın sonunda oynayamıyorsun.Fakat bunlar sisteminde hala kayıtlı olduğundan tekrar üyelik satın alırsan sorunsuz kaldığın yerden devam edebilirsin.Asıl bomba 1 Yıllık alırsan oluyor. 45 tane oyun indiriyorsun.
Daha ayrıntılı bilgi için araştırmanızı öneririm yazdıklarım sadece %30 luk bir kısım.
Normalde bu oyunları ben 250 TL den aşağı indiremezdim.
Atıyorum ben MW2012 yi beğenmedim.Düşünsene bu oyunu orjinal aldığını.İlk çıktığı zaman 150 tl üstündeydi bu oyun.Yani oyunları deneyerek oynuyorsun.
Listelere gelecek olursak
Sepete almazsan geçmiş oyunları indiremezsin.
NİSAN 2013
Lord of the Rings: War in the North
Okami HD
The Cave
Thomas Was Alone
MAYIS 2013
Catherine
Hitman Absolution
Malicious
HAZİRAN 2013
Demon's Souls
ICO and Shadows of the Colossus HD Collection
LittleBigPlanet Karting
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Uncharted 3: Drake's Deception (Tekli Oyuncu)
XCOM: Enemy Unknown
TEMMUZ 2013
Battlefield 3
Payday:The Heist
Saints Row:The Third
AĞUSTOS 2013
Mafia II
Need For Speed: Most Wanted
Spec Ops: The Line
EYLÜL 2013
Assassin's Creed III
The Jak and Daxter Trilogy
Stealth Inc: A Clone in the Dark
EKİM 2013
Far Cry 3
Giana Sisters: Twisted Dreams
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Street Fighter X Tekken
Touch my Katamari
KASIM 2013
Metal Gear Rising: Revengeance
Remember Me
Jak and Daxter Trilogy
Oddworld: Strangers Wrath HD
MotorStormRC
Tabi bu oyunların bir bölümü PS VİTA için zaten listede belirtiyor.
Bazen hayal kırıklığıda yaşatabiliyor.Örneğin bu aralık ayı PS Vitaya yaradı GTA 4 Libertyt City Stories çıkıyor.PS3 için pek iyi oyunlar yok. Grid 2 bir göze batıyor sadece.