PlayStation 3 mü Geçti Xbox 360 mı?

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Avantajlı olan xbox360 fakat ps3 kırılırsa daha fazla iş yapar ps3.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
PlayStation 3 mü yoksa Xbox 360 mı almayı düşünürsünüz?

PS3 almayı düşünüyordum sırf konsolda ki FIFA'yı oynayabilmek için.. Ta ki Fifa 11'in PC için konsol kalitesinde çıkacak haberini duyuncaya kadar =)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Xbox'daki grafikler gerçekten inanılmaz.Ps3'de bu kadar detay yok gibi.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ps3 te vardı bende xbox ta. Ps3 ü sattım. Bir avantajını görmedim. 3 tane oyun vardı. Para yetmiyordu. Xbox için ise elimde 30'a yakın oyun var. Tabiki xbox. Ayrıca xbox'ın grafikleri daha canlı geldi gözüme. Şimdide Xbox 360 S modelini almayı düşünüyorum...

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Xbox'daki grafikler gerçekten inanılmaz.Ps3'de bu kadar detay yok gibi.

Xbox ta grafiklerin PS3 ten biraz daha iyi olduğu doğrudur.Ama öyle bariz bi fark yoktur

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Xbox un gamepad i ve live servisi güzel olabilir ama PS3 ün Blu-ray desteği Exclusive oyunları, online sistemin yani PSN nin paralı olmayışı ayrıca türk kullanıcıları iplemeyen microsoft un aksine bu sene içinde PSN türkiye store u açacak olması ve 2 oyunu türkçe çıkaracak olması nedeniyle ben PS3 taraftarıyım

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Xbox ta grafiklerin PS3 ten biraz daha iyi olduğu doğrudur.Ama öyle bariz bi fark yoktur

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Xbox un gamepad i ve live servisi güzel olabilir ama PS3 ün Blu-ray desteği Exclusive oyunları, online sistemin yani PSN nin paralı olmayışı ayrıca türk kullanıcıları iplemeyen microsoft un aksine bu sene içinde PSN türkiye store u açacak olması ve 2 oyunu türkçe çıkaracak olması nedeniyle ben PS3 taraftarıyım
2 oyuna kandın yani :D ?
xbox iyidir ya :D

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Xbox 360 tabiki de ? Neden mi ?
Çünkü, ben aldığım oyunun ilk başta grafik kalitesine bakarım ve performansına. Fakat ben bu iki güzel öğeyide PS3 de göremedim. Tabii ki güzeller ama Xbox 360 için sönük kalıyor bence. Çünkü Xbox 360, PAL 60 grafik sistemini kullanıyor. Bu da grafikleri oldukça canlı ve akıcı göstermeye yetiyor. Xbox 360 kasa değiştirmesiyle artık ısınma sorunu ve çalışırken çıkardığı ses miktarını ortadan kaldırdı. Ve buda Xbox 360 için büyük bir artı. 3K Sorunu için tabii ki. Bu sistemle bildiğim ve okuduğum kadarıyla Xbox 360' ın 3K Sorunu 360sl. mde bir daha tekrarlanmayacak. Kısacası ben Xbox 360' ı tercih ederim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de ikisinden birini alacağım hangisini almalıyım?:confused1: