Play dan istenmedik öneriler

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardım lütfen s3 cihazıyla diyelim okey oynuyorum oyunun ortasında başka oyun önerileri geliyor ekrana geri tuşuna bastigimda okeyide çıkıyor var olduğum masadan atiliyorum veya facedeyken zurt diye başka oyun geliyor ekrana tam ekran oyun önerileri indir diye ve bunlarda x yok cik ve kaldigin yerden devam et gibi varmı yardımcı olabilecek arkadaşlar veya virusmu bulaştı ?

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar yardım lütfen s3 cihazıyla diyelim okey oynuyorum oyunun ortasında başka oyun önerileri geliyor ekrana geri tuşuna bastigimda okeyide çıkıyor var olduğum masadan atiliyorum veya facedeyken zurt diye başka oyun geliyor ekrana tam ekran oyun önerileri indir diye ve bunlarda x yok cik ve kaldigin yerden devam et gibi varmı yardımcı olabilecek arkadaşlar veya virusmu bulaştı ?

Play Store ile alakası yok bu sorunun. Kullandığınız uygulama ile alakalı. Bu tarz ucuz yollu reklam peşinde koşan, can sıkan uygulamalardan uzak durun bence. Güvenli olmadığı için demiyorum bunu. Kullanılmayı hak etmiyorlar çünkü.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bedava uygulamalarda sıkça görülen bir durum bu. iOS tarafında da var. Reklamın köşesinde çarpı işareti olması lazım. Ona basarak kapatabilirsin.