Platonik olduğum kızın doğum günü

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
O konuları aştım artık. Eve gelir yemeğimi yer uyurum. 2 sene önce inanılmaz kafaya takardım. Artık o hayat arkadaşını aramıyorum. Hatta şimdi istemiyorum bile. Kurdum düzenimi böyle iyiyim. Yanacak sebep yok yani?
Gençken kolayda yaşlanınca zor oluyormuş tek başına.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
İçinden gelenleri yaz, başkasının önerisine gerek yok. Ayrıca şiir de gönderebilirsin.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Gençken kolayda yaşlanınca zor oluyormuş tek başına.
Şuanlık bir problem yok. Olduğum yerde çok kız pas atıyor fark ediyorum fakat istemiyorum. Birde her şeyi tek başına yapmaya alışıyorsun. Bulaşık mı makineye çamaşır mı gece uyumadan önce at sabah ser. Yemek mi çok kısa sürede internetten bakarak çok güzel yemekler yapabilirsin. Süpürge paspas gibi şeyler basit. Haftada 1 banyoyu yıka. Ara sıra perdeleri yıka. Zaten ütüye takılmıyorsun. Şimdi birisi ile olacaksın tembelleşeceksin sonra zorlanacaksın bence hiç gerek yok. Kaybettiğim çorapları bulsam daha güzel olacak ??

turuncuaşkına

Asistan
Reaksiyon puanı
142
senin yazdığının üstünden çok zaman geçmiş ama umarım açılmışsındır, açılmadıysan da bence git konuş hem ne kaybedersin. en kötü sana olumlu cevap vermez, vermezse de yoluna bakarsın.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Yapabilirim aslında. :D Numarasını versin bana, tebrik ederim kardeşimizin adından.

İleriki ilişkilerimizde aramıza girmesin ama :D
Knka vur dedik öldürdün sende yapma yenge adayımız o gençlerin önünü aç. Playboy kursu ver. Hani forumculuk gardaşlıktı. Zaur ile playboy kursu diye konu başlığı açtırırız sen iste...

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Knka vur dedik öldürdün sende yapma yenge adayımız o gençlerin önünü aç. Playboy kursu ver. Hani forumculuk gardaşlıktı. Zaur ile playboy kursu diye konu başlığı açtırırız sen iste...
Bana direk yürüme güncellemesi gelmiş. Global sürümden habersizsiniz galiba güncellemeyi kapatmayın sizde.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Bana direk yürüme güncellemesi gelmiş. Global sürümden habersizsiniz galiba güncellemeyi kapatmayın sizde.
Abicim bizde zaur servisleri yok ki apk kullanıyoruz zaten. Ne vakit güncelleme geliyor gidiyor bilmiyoruz????

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Bence hayat kısa, değmez bir kıza :D.
Daha önemli şeyler var.