Sen Kuzey Iraktakileri temizlemek yerine , Kahraman ordumuza dağı taşı bombalattırırsan olacağı buydu. Tabii kendi tuzu kuru. Oğulları askere gitmez, birisi Amerikada yaşar..Kendine ne olacakki.
Tiksinti verecek derecede cahil ve bağnaz biri olabildiğinize ve bunu ortaya kustuğunuza inanmak güç. Bu kadar bağnazca ve cahilce bir şeyi yazarken aklınız neredeydi? Halen düşünüyorum bu yazdığınıza açıklama yapmaya değer mi yoksa bırakayımda kusmuk gbi haliylemi kalsın!
1-Askerin taktik ve yöntemlerine hükümet karışmaz ve karışamaz. Öyle olsaydı başarılı operasyonlarda burada hükümeti desteklemenizi beklerdik!!!!! Ama öyle olmadı ve olmazda!!!
2-Kendi oğlu askere gitmemişte amerikadaydmış. Bende sana aynı soruyu şöyle sorayım. Bir tane üst rütbeli (alta rütbelide olur) göster bana ki oğlu doğuda askerlik yapıyor (doğuda gazinoda değil yani) veya bir tane general oğlu göster bana şehit olmuş!!!
3- Maşası olduğunuz hainler grubunun oğul ve torunları hakkında veya şehti listesi hakkında bilginiz var mı? Elbette yok çünkü böyle bir liste yok!!!
Daha söylenecek çok şey var ama buna değmezsiniz nasıl olsa anlayamayacak kadar bağnazsınız..