PKK saldırdı ağır kayıp var

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sen Kuzey Iraktakileri temizlemek yerine , Kahraman ordumuza dağı taşı bombalattırırsan olacağı buydu. Tabii kendi tuzu kuru. Oğulları askere gitmez, birisi Amerikada yaşar..Kendine ne olacakki.

Tiksinti verecek derecede cahil ve bağnaz biri olabildiğinize ve bunu ortaya kustuğunuza inanmak güç. Bu kadar bağnazca ve cahilce bir şeyi yazarken aklınız neredeydi? Halen düşünüyorum bu yazdığınıza açıklama yapmaya değer mi yoksa bırakayımda kusmuk gbi haliylemi kalsın!

1-Askerin taktik ve yöntemlerine hükümet karışmaz ve karışamaz. Öyle olsaydı başarılı operasyonlarda burada hükümeti desteklemenizi beklerdik!!!!! Ama öyle olmadı ve olmazda!!!
2-Kendi oğlu askere gitmemişte amerikadaydmış. Bende sana aynı soruyu şöyle sorayım. Bir tane üst rütbeli (alta rütbelide olur) göster bana ki oğlu doğuda askerlik yapıyor (doğuda gazinoda değil yani) veya bir tane general oğlu göster bana şehit olmuş!!!
3- Maşası olduğunuz hainler grubunun oğul ve torunları hakkında veya şehti listesi hakkında bilginiz var mı? Elbette yok çünkü böyle bir liste yok!!!

Daha söylenecek çok şey var ama buna değmezsiniz nasıl olsa anlayamayacak kadar bağnazsınız..

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne o?
Maşaymış, hainler grubuymuş..
Siz de "fahri avukatı" olduğunuz "gahramanlar" grubunun cümlelerini severek kullanıyorsunuz bakıyorum da..
Onlar gibi düşünmeyen herkesi aşağılarcasına "öteki"leştiren söylem sizde de tavan yapmış maşallah..
Siz pek bilmezsiniz ama bundan önceki jenerasyon da "bizden olmayan patates dinindendir" demişti bir zamanlar..

Yani icraat yoksa da "kamplaşma,ötekileştirme, bir tür siyasi etnisite yakıştırma" gibi top çevirme taktikleri maşallah full aksesuar..
Benim anladığım şu:
Sizin "fan"ı olduğunuz insanlar (haşa) hatadan,yanlıştan münezzeh..
Onların sözü hadis,yaptıkları hal-i icma..
Ve onları eleştiren herkes kâfir olmasa bile kesinkes münafık..

Atın bu atgözlüklerini arkadaşlar, atın..
Vebale ortaklıktır yaptığınız, fenersaray fanatikliğidir..
Haksızlıklar karşısında susan da DİLSİZ ŞEYTANDIR...

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
eğer M@jesty nin istediği hükümet gelmesse her konuda o haklıdır vede eleştirir.30 yıldır akepe baştaydı diye bu terör bitmiyo.bu arkadaşımızın istediği hükümet bi gelse tamam.herşey biticek.

okurken insan üzülüyo.birlik olucağımıza üç-beş babası belli olmayan varlık için yok hükümetin suçu yok askerin suçu tartışıyoruz.

hükümet aciz başkalarına sorarak zaman kaybediyo,silahlı kuvvetlerimiz aciz baskından bi haberler.al birini vur ötekine durumundayız.şimdi TSK ya yetki verilir.beklerler ki kar yağsın.tabii yetki için önce bi kaçülkeyle temas kurulup izin alınmalı (!) .

dünyanın en güçlü ordusu diye övündüğümüz ordu ne hallerde.birkaç atom bombasına bakar aslında.nasılsa tamamiyle dağ...

Allah (c.c) rahmet eylesin...

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
M@jesty nin bi hükümeti bile yok fani dünyada, olmayacak ta..

Bu konuda yazdıklarımı iyice okursan sadece akepeyi eleştirmediğimi göreceksin..
Terör konusunda bölge halkını sömüren ama aydınlatamayan partiler de suçlu..
Ordu içinde sorumluluğu olanlar da var,zaafı olanlar da..

Ama Allahın takdiriyle bi hükümete yazdıklarımız göze batıyor..

Yüzdeye vurursan hükümet diğerlerinden fazla çıkar,doğrudur..
Çünkü iktidar: muktedir olan dır devlet sistemimizde..

Ve Şeyh Edebali nin Osman Gazi ye nasihatinde olduğu gibi:
YÜKSEKLERDE YER TUTANLAR AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETTE DEĞİLDİR. ....

Yüksekte olanlar da eleştirinin büyüğüne hazırdır mutlaka..
Onları sevenlerin de hazır olması gerektiği gibi..

İnşallah anlatabilmişimdir!!

ereklim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah rahmet eylesin şehitlerimize ailelerinede sabırlar versin ateş düştüğü yeri yakar gerisi lafı güzaf

ereklim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M@jesty nin bi hükümeti bile yok fani dünyada, olmayacak ta..

Bu konuda yazdıklarımı iyice okursan sadece akepeyi eleştirmediğimi göreceksin..
Terör konusunda bölge halkını sömüren ama aydınlatamayan partiler de suçlu..
Ordu içinde sorumluluğu olanlar da var,zaafı olanlar da..

Ama Allahın takdiriyle bi hükümete yazdıklarımız göze batıyor..

Yüzdeye vurursan hükümet diğerlerinden fazla çıkar,doğrudur..
Çünkü iktidar: muktedir olan dır devlet sistemimizde..

Ve Şeyh Edebali nin Osman Gazi ye nasihatinde olduğu gibi:
YÜKSEKLERDE YER TUTANLAR AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETTE DEĞİLDİR. ....

Yüksekte olanlar da eleştirinin büyüğüne hazırdır mutlaka..
Onları sevenlerin de hazır olması gerektiği gibi..

İnşallah anlatabilmişimdir!!
böyle eleştiri güzel

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ne yapmak istediğini bence sen kendine bir anlat.sonra buraya yaz.

bilmem kaçtane bu konu hakkında değişik başlık açılmış.hepsinde birileri bişeyler söylemeye çalışmış."hooooooooopppppp noooluyo benden habersiz.hepiniz haksızsınız.benim dediklerimse tamamiyle doğru" dermiş gibi yorumlar yapmışsın.aç tekrar tekrar oku.

kimi suçlarsan suçla.sen en fazla ortalığı bulandırırsın.herkes kimin ne olduğunu az çok biliyo.burda şehitlerimiz için üzülecekken sen çıkmışsın milletin dediklerine kulplar bulmuşsun.bi susta motorun soğusun demiyolarmı sana?

hükümete yazdıkların değil.hep tek tarafı suçlaman göze batıyo.madem çok bilgilisin çok iyi yorumlar yapıyosun.bide karakolun baskın yemesiyle ilgili birkaç şey yazsaydın ya.bu babası belli olmayanlar nasıl tamamiyle durdurulur yazsaydın ya.

ama nerdeee.bende senin gibi "boşa konuştuğumu" düşünüyorum.sen sataş herkese.çok bilgili olduğundan seviyene yetişemiyorum heralde.sen devam et.ben uyarıyım dedim.

burdan tekrardan şehitlerimize rahmet diliyorum.sadece dün ölenlere değil tüm şehitlerimize...

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bundan sonra paşalara güvenen böyle olsun..ne bilicem terörist olmadığını ... orgeneral komutanı Hainse..

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
HÜKÜMETE SALDIRAN ARKADAŞLAR YAZDIKLARIMIDA CEVAPLAYABİLİR Mİ?
u.20081004145343..jpg

Bu resmi görüyormusunuz bu resim yeni çekilmiş PKK tarafından olayın olduğun saatlerde

Düşünün bir karakol var 3 yanı da düşmanlarla dolu ve bu karakola 5 kere saldırılmış.Şehitler vermişiz.
Bu olay olmadan insansız uçaklar itleri görüntülemiş top ateşine tutulmuş.Ama nedense gene bir ton şehit verdik.
Soruyorum şimdi bu karakol neden bu kadar dandik ?
Bu kadar önemli bir karakol neden köy ahırından farksız ?
Bu kadar önemli bir karakolda neden ağır silahlar yok?
Bu kadar önemli bir yerde sınırdan itler elini kolunu sallayıp girip birde nasıl fotograf çekiyorlar ?
Hükümet Türkiye içindeki karakolların korunmasına da mı izin vermedi?
Herşeyi hükümet yapıyorda TSK nın işi ne?
Madem suç bu Hükümette 30yıldır PKK var diğer hükümetler neden bitirmemiş?
Bu millet boğazından,kıyafetinden kısıp TSK ya yardım ediyor.Oğulları ahırdan farksız bir yerde şehit olmaları için mi?(Eğer TSK nın parası yoksa söylesin millete oraya 10 tane göktelen dikecek kadar para toplanır!!)

Yoksa bu Altınova daki bir hukuksal olayı büyüten kartel medyasının hazırladığı tuzak mı?

Altınovada kürt vatandaşın yerinde laz yada çerkez olsaydı.Bu kartel medyası Türk-Laz çatışması,Türk-Çerkez çatışması diye birinci sayfadan manşet verecekmiydi?

Allah aşkına birazcık şehitlere ,vatana saygınız varsa bırakın her olayı hükümete yıkmayı da açın gözünüzü görün artık.Tsk canımızdır ama bu Tskda kötü insan yok anlamına gelmez.Türkiyede her zaman iktidar TSK olmuştur.

ALOOOO
TÜRK-KÜRT ÇATIŞMASI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORLAR.GÖRÜN ARTIK

Gerçek olay dedi ki:
Çatışma çıkıyor.Bir yetkili hemen çatışma bölgesine helekopter gönderilmesini istiyor.Helekopter yarı yoldayken bir emir geliyor daha üst bir yetkiliden 'helekopter geri dönsün' yanındaki asker dayanamayıp soruyor neden komutanım ? Komutandan cevap : Analar asker doğuruyor,helekopter değil!!!

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehit ailelerine başsağlığı dilerim.
Bu teröristler iyice azdı artık, bunlara bir ders değil; kıyameti göstermek lazım. Dunyanın herhangibir yerinde bir tek elemanları kalmayıncaya kadar etkisiz hale getirmek gerekir.
Çünkü; bunların alayı, yani tamamı bir tek Şehit Anasının gözünden akan bir tek damla yaşa değmezler.
Onlar bizim Analarımızı ağlatıyorlarsa, bizim onların ağlayacak analarını da etkisiz hale getirmemiz lazım.

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Söyleyecek söz bulamıyorum kanım çekiliyor sadece, anlamıyorum yada anlamak istemiyorum.

Tamam şehitlerimize rahmet yakınlarına da baş sağlığı dileyelim...!

Peki şimdi ne olacak bu mudur...?

chaO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş kendi ülkemizde 15 şehit veriyoruz sınırlarımız içinde oluyor.Ne biçim yönetim diyesi geliyor insanın ALLAHIN çinlileri çin setti yaptı be... biz hala mayınları bile bulmakta zorlanıyoruz. Kaldıki ABD bize istihabarat veiyor. Öyle oluncada 300 kişilik grubun istihbaratı için abd bekleniyor.EEEE peki sonuç istihbarat gelmemiş 15 şehit
Ordumuzun istihbaratı yokki olsaydı heralde 300 kişiyi alırlardı çemberi.. yıllar öncede olduğu gibi şehit üstüne şehit piçlerden 23 kişi gitmiş banane kökünü kurutamadıktan sonra......

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Söyleyecek söz bulamıyorum kanım çekiliyor sadece, anlamıyorum yada anlamak istemiyorum.

Tamam şehitlerimize rahmet yakınlarına da baş sağlığı dileyelim...!

Peki şimdi ne olacak bu mudur...?

İşte yanlış eğitimin sonuçlarından birisi, tv de izlediğimiz din adamlarımızın yanlış anlaşılmasın kendilerine çamur atmıyorum değerli din adamlarımızdan bahsediyorum onlar bile her öğüt verişlerinde "İyilik yapın, siz kötülük görseniz dahi iyilik yapınki karşı taraf anlamasa bile Ahiret'te Allah (A.A.) sizin bu iyiliklerinizi gözetir" gibi ve benzeri öğütlerle insanlarımızın mücadeleci ve hakkımızı savunucu taraflarımızı hep istemeyerekte olsa sindirmişlerdir,

Bizlerde ne yapıyoruz bu gibi olaylar karşısında sadece Allah'tan rahmet diliyoruz ve aile'lerinede sabır ve başsağlığı diyoruz ve iki gün sonra unutuyoruz, neden? iyi olacağız ya! bize kötülük edilse dahi biz karşılık vermeyeceğiz ya! bizler iyi insanlarız ya! biz efendi bir milletiz ya! yani bunu çok iyi bilen kalleşler bu yönümüzü kullanıyorlar buradan cesaret buluyorlar, malesef en çokta biz bunlardan kaybediyoruz,

Bunun aksini bilen ve farkına varan milletlerde kendilerine yapılan en ufak bir haksızlığı cezasız bırakmıyorlarki oralarda bu tür lanetler ortaya çıkamıyorlar, bizlerde artık hakkımızı sonuna kadar aramasını bilmeliyiz hatta forumlarda dahi vatan için şehitlerimizi kendi düşüncelerine çıkar sağlamak için sözler sarfedenlere karşı bile savunma iyi yapılmalı, artık pkk özenticileri bile üstü kapalıda olsa ortalık yerde konuşabiliyor hale geldiler, çok kurnazca yollar izleniyor, ilk önce devlete ve Türk milletine karşı atıp tutarlar, pkk için yeri geldiğinde üstü kapalı bir şekilde kurnazca överler sonra şehitlerimize üzüldüklerini ve Allah'tan sözde Rahmet'lerini dilerler ki karşı savunma gelmesin,

kürt ve hatta üzülerek söylüyorumki hepsi olmasa dahi bir çok alevi kardeşlerimizde bu insanlara yardımcı olmaktan geri kalmıyorlar, gençlerin özentisini bilen sözde liderleri yada elebaşları bunları çok iyi yönlendiriyorlar tuzağa düşürüyorlar onları kahramanmış gibi hissettirip kendi katil ruhlarını onlara empoze ediyorlar, gazi mahallesinde gün geçmiyorki yakılan bir belediye otobüsü ve masum vatandaşların dükkanlarına saldırı olmasın, arada birde onlar ortaya çıkıyorlar, peki bizler ne yapıyoruz tv den izliyoruz, üzülüyoruz ve sadece rahmet dileyip unutuyoruz, buda onların işine geliyor, bu konuda devlete baskımızı yada düzelteyim hakkımızın aranması için bu halk ayağa kalkmalı artık yoksa daha çok mehmetçik şehit veririz biz ve masum insanlarımız dahil!

Ama TBMM de ki pkk ise askerimize laf atmaktan bile geri kalmıyor öyleki dağdaki eşkiyayı bile açık açık savunabiliyorlar neymiş dağdaki üç beş tane gence ordu gönderiyorsunuz onlar uzaydanmı geldi diyorlar ve bizimkiler soramıyorlar peki 40.000 vatan evladı uzaylımıydı! üç beştane dedikleri insan değil katiller acımadan kimsenin gözyaşına bakmadan bu insanları bebeklere kadar katletmedilermi hala bu parti mecliste durabiliyor sanıyorum demokrasinin bu kadarıda fazla!

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Onlar bizim Analarımızı ağlatıyorlarsa, bizim onların ağlayacak analarını da etkisiz hale getirmemiz lazım.

Sorunda buradan büyüyor ve gelişiyor zaten, onların dağda yaşayabilmeleri için akrabaları dahil anaları ve babaları yardım ediyor, destek veriyor, besliyorlarki canileri dağda yaşayabilsinler ve daha çok cana kıyabilsinler, en büyük yardım kaynaklarıda herkese ayrı görev düşmesidir, kimisi uyuşturu kısmındadır, kimisi yurt içinde ve dışında düğünlerinde dahi aralarında para toplayıp yardım ederler bu para yardımı konusundan bir çok iş adamı ve sanatçılar dahildir, kimiside yaşlıları kadınları dağdakilere aş ekmek ve yemek ihtiyacını karşılarlar, bunlar bilinmiyormuki onlara sivil halk deniyor, sivil halk ancak masum halka denilebilir onlar masum değilki sivil halk densin onlara! onlar yılanın asıl baş kısmıdır! dieğerleri kuyruk kısmı, biz ise sürekli kuyruk kesmeye çalışıyoruz, önemli olan yılanın başını koparmaktır ki kökten bitsin!

Sonuç olarak asıl bunların toparlanıp yok edilmesi gerekiyor ki beslenemesinler, amerika ve diğer destekçilerinden daha zararlı bunlar! Ayrıca mesclis acilen dtp'den arındırılmalıdır, dezenfekte ihtiyacı var!

İki mesaj üst üstte olduğu için özürdilerim.