PiniGo.Com - Her gün bir ürün bedava

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
logo.png

Site adresi : http://www.pinigo.com/default.aspx

Biz ve Sitemiz
piniGO Nedir Ve Arkasında Kimler Var?

piniGO, bedava ürün, ücretsiz kargo, eşsiz indirimli fırsat ürünleri gibi benzersiz fırsatları içeren bir internet hizmetidir. MOBİS Elektronik Ticaret Ltd. Şti. 'nin tescilli markası olan piniGO, müşteri memnuniyetini en önde tutan bir ekibin, yıllardır çok önemli e-ticaret sitelerinin arka planında edindikleri tecrübelerinin yansımasıdır. piniGO.com hakkındaki tarafsız görüşleri , yorumları ve üye tecrübelerini, bağımsız forumlardan ve web sitelerinden de takip edebilirsiniz.

Daha fazla bilgi

Bedava Ürün???
Evet, doğru. Her yeni gün, sınırlı bir stokla, bedava ürünlerimizi sizlerle buluşturuyoruz. Sadece kargo ücretini ödeyerek alabileceğiniz bu ürünler için tek bir şartımız var, bir günde sadece 1 bedava ürün satın alabilirsiniz. Üyelerimizin ilgisinin fazla ancak stoklarımızın sınırlı olmasından dolayı ve mümkün olduğunca çok üyemize bu ürünleri ulaştırmak istememiz bu şarta neden oluyor. Tabi ki diğer şartımız ise acele etmeniz, çünkü bitiyoo...
Bedava Ürün kategorisindeki ürünlerimiz, benzer web sitelerinin bedel karşılığında yayınladıkları ürünleri kapsar. Günlük Fırsat siteleri ile lütfen karşılaştırınız. Bedava Ürünümüz ile Fırsat Ürünümüzü bir arada almak isterseniz, sadece tek kargo ücreti ödersiniz.​

*Siteden herhangi bir ürün almadım, alakam yoktur. Güncellenecektir.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Pek işe yarar bir ürün yok gibi; ama kargo ücreti sandığımdan düşük çıktı. 3,90 :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ben çok beğendim şahsen teşekkürler
alınabilecek bir kaç şeyi de şahsım adına sıralandırdım :) belki sizinde ihtiyacınız vardır
1.
2.
3.

kablo düzenlemek için elimden geleni yapıyordum zamanla gene ayağımın değmesi vs ile dağılıyordu bu onu düzenler :)
bir diğeri usb çoğaltıcı laptop ile pes oynarken 2 usb kolu bağlıyorum bir tane de leblob sogutucusu için fan düzeneğindeki usb kullanılması şart böylece tüm hepsi dolu oluyor extradan usb takmak istiyordum yer olmuyordu bununla sorunu ortadan kaldırırım :)
sinek öldürme muhabbetine gelince biraz canilik ama işe yarar sanki :D cihazı açıp üzerine şeker felan koyarım sinek gelip konsun diye :D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bugünkü ürünü de beğenmedim, beğeneyim ben alışveriş yapacağım bekle :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Mini Masaj Çubuğu
Baş Ağrılarınız İçin Her An Yanınızda

0003197.jpeg

BEDAVA

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
USB süpürge çok işe yaramıyor.

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sende var mı hocam ? Ben de hep elektriksiz hem de lazım oluyor diye tercih etmiştim ama az bir şey tozunu alsa bile yeter. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu usb pervanesiz vantilatör sesiz çalışırmı bide ne kadar üfler alanınız varmı pc başında yanıyoruz

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Tozları almakta çok iyi olmasada ufak kırıntılarda işe yarıyabiliyor..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben geçen gün 11 m hortum aldım bedava :D hem yer kaplamıyor hemde fıskiye başlğı var :D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Elbette ücreti artacaktır; ama benim belirtmek istediğim ürünün kalitesizliği ve 12 lira olarak gösterilen abartılı fiyatı. :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
0,79$ ücreti minimum 500 ürün için olmalı:)

Min. Order: 500 pc

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elbette ücreti artacaktır; ama benim belirtmek istediğim ürünün kalitesizliği ve 12 lira olarak gösterilen abartılı fiyatı. :)

Tüh ya ben dün bunu paralı sipariş ettim. :S

Haklısın kardeşim ama sonuçta bedavaya kim o kadar kişiye 10 liralık ürün dağıtır ki. Zaten büyük bir şirket değil. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://c1207.hizliresim.com/z/u/b3j48.png[/URL][/IMG]

aldığım ürün listesi

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
0,79$ ücreti minimum 500 ürün için olmalı:)

Min. Order: 500 pc

Haklısın kardeş de nereden baksan 12 TL etmez o şey. Bu PiniGo'nun çalışma mantığı bir ürün bedava, diğer ürünler de fiyatları normalde yüksek gibi gösterip hepsinde % 50 indirim varmış gibi göstermek. Yani bir sepet oluşturduğunuzda ürünlerinize ve fiyat tutarına bakın. Dışarıdan alsam da aynı fiyata geliyor dersiniz. Ayrıca böyle yok size özel indirim çekimiz, yok işte size özel bu bedava falan derken insanın daha da çok alası geliyor. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sokakta ne ne kadar arastıracak durumum yok elbet ama bilindik sitelerle kıyaslayınca fiyatlar çok çok ucuz geldi bana, küçük bi alışveriş yapıp deniycem ben.

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://c1207.hizliresim.com/z/u/b3j48.png[/URL][/IMG]

aldığım ürün listesi

Hocam yarısı benim ürünler. :D Bu arada günün bedava ürününü de bedavaya alsanız daha iyi olurdu, kargo ücreti de ödemezdiniz. :)

Arkadaşlar ben sipariş etmiştim, bugün geldi. Öncelikle bir ürünüm eksik geldi, bir ürün de bozuk çıktı. Hemen yazdım PiniGO'ya, tekrar gönderebiliriz dediler. Bu yanlarını sevdim. Bu arada sepetinizdeki tutarlarla fatura tutarınızı karşılaştırın. Toplam fiyat aynı ama ürünlerin teker teker fiyatlarına bakıldığında farklı yazıyor.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[h=1]Stick Up Pilli Led Ampul[/h]
0002020_300.jpeg

[h=1]STICK UP Pilli Led Ampul[/h]
Yine değişik bir ürün, yine kullanımı kolay bir ürün ve yine hayatımızı bir nebze olsa kolaylaştıracak bir ürün.

STICK UP BULB kullanım alanı oldukça geniş bir ürün. Dilediğiniz istediğiniz her yerde kolaylıkla kullanabileceğiniz bir aydınlatma ürünüyle karşınızdayız.

Üstelik bu ürünü kullanmak istediğiniz de aydınlatmak için ne prize nede kabloya ihtiyacınız olacak. Her nerede kullanmak isterseniz arkasındaki aparatı sayesinde istediğiniz yere monte edebilirsiniz.

STICK UP Bulb’ ı gardrobunuzda, giysi odanızda, merdiven boşluğunda, bodrum, kiler veya tavan aralarında rahatça kullanabilir, bu alanları kolay bir şekilde ışıklandırabilirsiniz. Hatta dolap içlerinde bile uygulayabilirsiniz.

Kablo çekmeye ihtiyaç duymadan dilerseniz elinizde taşıyabilir, dilerseniz bir zemine yerleştirerek kullanabilirsiniz.

Aydınlattığı süre içinde ampulü ve kendisini ısıtmaz. Uzun ömürlüdür.4 adet 1,5 Voltluk kalem pil ile çalışmaktadır. (piller paket içeriğinde bulunmamaktadır.)

Stick up Bulb ile bir kaç saniyede kullanıma hazır bir aydınlatma imkanına sahip olacaksınız. Kırılmayan ampulü sayesinde çocuklarınızı tehlikeden uzak tutmuş olacaksınız.