PiniGo.Com - Her gün bir ürün bedava

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende yaptım bakalım sırf 10 liralık çeki kullanmak için :)

zapkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın AHOME ,
ben de ilk alışverişimi yaptım.2 üründen biri kırık,kirli ve çalışmaz vaziyette geldi.dün 18:00 de yazı yazdım hala ilgilenen yok.
siz de durum nasıl olmuştu.yani ürünün bozuk olanını alıp,çalışanını yolladılar mı? Şu ana kadar geri dönüş yapmadılar bana.
oysa takip kodu ve site ile alakalı yazıma hemen dönüş yapılmıştı.zora gelince prensiplerini uygulamıyorlar galiba...

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sayın AHOME ,
ben de ilk alışverişimi yaptım.2 üründen biri kırık,kirli ve çalışmaz vaziyette geldi.dün 18:00 de yazı yazdım hala ilgilenen yok.
siz de durum nasıl olmuştu.yani ürünün bozuk olanını alıp,çalışanını yolladılar mı? Şu ana kadar geri dönüş yapmadılar bana.
oysa takip kodu ve site ile alakalı yazıma hemen dönüş yapılmıştı.zora gelince prensiplerini uygulamıyorlar galiba...

Valla bana da bir ürünü göndermediler. Bir ürün de bozuktu. Hem de galiba bu ürünlerin bir kısmı 2. el. Ben de yazdım sitedeki Bize Ulaşın kısmına. Hemen e - postama mesaj atmışlardı. Cevap yazdım. İki ürünü de yeniden yollayacaklarını söylediler. Ben de tamam dedim. 2 gün sonra 2 ürünü de kargo getirdi güya. Açtım, içine baktım. Süpürge yine yok. USB çoklayıcı vardı. O da çok kullanışsız bir şeymiş. Neyse en azından bozuk ürünün yerine yolladılar. Adamları bugün aradım. Dedim bu kullanışsız, diğer ürün de hiç gelmedi, iade etmek istiyorum. Telefonu açan kişi tabi efendim paranızı yatırıyorum, USB çoklayıcıyı da göndermenize gerek yok. Sizde kalabilir dedi. Ben de çok mutlu oldum müşteri hizmetlerinden dolayı. Sonuçta adam bir dediğimi iki etmedi. Ne yapması gerekse yaptı. Yalnız şöyle bir ayrıntı var. PiniGO'nun yeriyle evim arası 5 dakikalık yol. Belki 100 - 200 metrelik mesafe var. Adam yanlarına gidip kızıp bağıracağımdan sakınmış olabilir. :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Anahtarlı Çocuk Koruma Priz Kilidi 6'lı

0003555_300.jpeg

0003557.jpeg

- 0-6 Yaş grubu çocukların evlerde öğrenme, keşfetme isteklerini engellemeden gelişme süreçlerini sağlıklı ve özgürce yaşamalarına yardımcı olmak için, olası ev kazalarını en aza indirebilecek, evinize özel güvenlik çözümleri.

Ürün Özellikleri

- Kullanımı kolay, elektrik çarpmasını önleyici kapak.

- Prizlerinizin içine kolayca yerleştirilir.

- Prizi kullanmak istediğinizde ürün anahtarı ile kilidi tekrardan çıkartabilirsiniz.

- Çocukların priz deliklerine yabancı cisimler sokmasını engeller.

Farklı bir ürün işe yarayabilir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Büyük şirket değil demişsinizde tv de reklamlari dönüyor pinigo nun?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
malzemeleri bir milyoncuda bir milyona alabileceğiniz malzameler. ayrıca istenilen malzemenin en ucuzu gönderiliyo. satış politikaları her kişiye bir satış. zaten ikinci kez alan herhalde .... beş para etmez. 45 TL. lik alış veriş yaptım. hepsi çöp.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cumartesi istek yaptık hala onaylanmadı acaba pazar günü mesayi yokmu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ürün bedava diyo pinigo ama ben ikidir alışveriş yapıyorum bedava ürünü seçiyorum..ancak futara geldiğinde fiyatı bedava gözükmüyor bu nasıl oluyor bilen varsa söylesin lütfen.. :(((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Faturanizin alt kisminda indirim tutari bölümümde bedava ürünün fiyati indirim olarak belirtilmiştir...

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İnternet'in ne alırsan 1 milyoncusu :) ilginç ürünler var, güvenilirse site alınabilir. Güven konusunda site tasarımı iç açıcı değil.