• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Pil Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seqfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seqfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Redmi Note 9 pro telefonumu 1 hafta önce falan aldım internete baktığımda aralıksız oynarsam PUBG'yi 11 saat gibi bir zaman zarfında oynayabiliyormuşum fakat ben 6 saat oynayabiliyorum. 6 saatte hiç çıkmadan %20 kalıyo şarjım Sizce normalmi ??

Normal diye düşünüyorum. Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

Redmi Note 9 pro telefonumu 1 hafta önce falan aldım internete baktığımda aralıksız oynarsam PUBG'yi 11 saat gibi bir zaman zarfında oynayabiliyormuşum fakat ben 6 saat oynayabiliyorum. 6 saatte hiç çıkmadan %20 kalıyo şarjım Sizce normalmi ??
Normal bence.

Şu an 4 saat oldu şarjım 33
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha hızlı gitmeye başladı gibi hissediyorum
Sadece PUBG oynayarak değil normal kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

Sadece PUBG oynayarak değil normal kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
Screenshot_2021-06-10-11-18-44-798_com.miui.securitycenter.jpg

Toplamda kaç saat ekran süresi aldığınız yazmalı, bunlar harici uygulamalar da var.

11 saat oynayamassın dostum aralıksız en baba telefonlar bile 6-7 saat veriyor o senin dediğin 11 saat ekranın süresidir normal bnce 6 saat aralıksız pubg oynanmaz bu arada göz sağlığına yazık batarya 1 senesinde değiştirmek zorunda kalırsın telefonun

Toplamda kaç saat ekran süresi aldığınız yazmalı, bunlar harici uygulamalar da var.
Ne gibi bi uygulama mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

11 saat oynayamassın dostum aralıksız en baba telefonlar bile 6-7 saat veriyor o senin dediğin 11 saat ekranın süresidir normal bnce 6 saat aralıksız pubg oynanmaz bu arada göz sağlığına yazık batarya 1 senesinde değiştirmek zorun

arkada çalışan başka şeylerde var. yüksek ihtimalle sitede verilen saat onları hesaba katılmadan verilmiştir. telefon bu bilgisayar değil ki 11 saat gitsin . 2019 MacBook Air bile 12 saat zaman veriyordu diye biliyorum

Gfx tool ile pubg girdiğiniz için daha hızlı şarj gidiyor.