Pil sağlığı

Selcukatas25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar meraba.15 gün önce sıfır iPhone 7 aldım ve 15 günün sonunda pil sağlığının %98 e indiğini fark ettim.Sizce normalmi yoksa cihazda bir sorunmu var.Çevremdekilere baktığımda çoğu 1aylık cihazlara %100 diyor...

LUCIFERx

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Arkadaşlar meraba.15 gün önce sıfır iPhone 7 aldım ve 15 günün sonunda pil sağlığının %98 e indiğini fark ettim.Sizce normalmi yoksa cihazda bir sorunmu var.Çevremdekilere baktığımda çoğu 1aylık cihazlara %100 diyor...

Yazılımsal da olabilir benimki sıfırlayınca %4 yükselmişti çok da güvenmeyin o yüzden

DagustuN_KE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tahminimce batarya raf ömrünü doldurmuştur. Apple Destek uygulaması ile cihazınıza uzaktan bağlatıp bir kontrol ettirmek lazım.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Oyun oynuyorsan normal,oyun yoksa şarj etme senaryosu önemli.İphone larda pil sağlığının iyi gitmesi için cihazı %20 de şarja takıp %100 olduğunda çıkarmak gerekir.Birde cihaz şarj olurken cihazı kullanmakta batarya sağlığını etkiler.Bu senaryoyu uygula buna rağmen batarya sağlığı çabuk düşüyorsa servise götürmen en mantıklı çözüm olacaktır.

VolkanAkks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Yetkili servise göndermeni tavsiye ederim rafta durup pil ömrü dolması senin problemin değil sen telefonu sıfır alıyorsun 2yıl garantili Bataryayı değiştireceklerdir diye düşünüyorum en azından kafan rahat olur ileride sıkıntı çekmezsin

caner00

Asistan
Reaksiyon puanı
81
endişelenecek bir durum yok.o değerleri çok ciddiye almayın.pil %80 ila 90 arasında çok yavaş bir şekilde ömrünü yitirir.pil sağlığını %100 den %90a düşürmek kolaydır.ama %90 ile %80 arasındaki değerler daha geç azalır.sebebi nedir bilinmez.bir iphonenin pilinin %60 lara düşürüldüğü çok nadirdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana kalırsa şimdi garantiye göndermeyin.iyice azalsın garanti bitiminde ya da ortalarında gönerirsiniz.hem birşey olsa dahi apple size 0 cihaz verebilir

VolkanAkks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
endişelenecek bir durum yok.o değerleri çok ciddiye almayın.pil %80 ila 90 arasında çok yavaş bir şekilde ömrünü yitirir.pil sağlığını %100 den %90a düşürmek kolaydır.ama %90 ile %80 arasındaki değerler daha geç azalır.sebebi nedir bilinmez.bir iphonenin pilinin %60 lara düşürüldüğü çok nadirdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana kalırsa şimdi garantiye göndermeyin.iyice azalsın garanti bitiminde ya da ortalarında gönerirsiniz.hem birşey olsa dahi apple size 0 cihaz verebilir
Bir pilden dolayı sıfır cihaz vereceğini sanmıyorum

caner00

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Bir pilden dolayı sıfır cihaz vereceğini sanmıyorum
Arkadaşım sıfır cihaz aldı.bizzat şahidim.iphone 6 kullaniyordu 1 ay kala piş için gönderdi.bu soruna ekstradan arada dokunmatiğim basmiyor tarzı birkaç bahane uydurdu ve değişimden 0 cihaz aldı

VolkanAkks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bahaneleri saymazsak pili degiştirirler ama bahane işi karıştırıyor

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
endişelenecek bir durum yok.o değerleri çok ciddiye almayın.pil %80 ila 90 arasında çok yavaş bir şekilde ömrünü yitirir.pil sağlığını %100 den %90a düşürmek kolaydır.ama %90 ile %80 arasındaki değerler daha geç azalır.sebebi nedir bilinmez.bir iphonenin pilinin %60 lara düşürüldüğü çok nadirdir
%39’a düşmüş iPhone 8 gördüm.
Cihazı servise gönderebilirsiniz batarya değişimi icin, garanti kapsamında zaten ücretsiz yapılan bir değişim.