Pil İçin Telefon

MustafaMcht

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Huawei Ascend Mate 7 Gold - 4100 mAh

Lenovo Vibe P1 - 5000 mAh

bu 2 telefon gibi pil ömrü yüksek telefon arıyorum. HTC Sonyde böyle şarj gücü olan telefon varsa yazarsanız sevinirim.

Birde İphone 6 plusu merak ettim . 3000 mAha yakın pil ömrü var birde iphone hiç kullanmadım onun için merak ediyorum.

Sizce hangisini almalıyım ?

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Pil icin iphone alma note 5 1 gunu cikartiyo daha yuksek istersen sony z3 plus da 1.5-2 gunu buluyo

S

Sdn okuruu

SDN Okuru
iPhone 6 plus ım var iki günü rahat çıkarıyorum. İkinci gün akşam eve geldiğimde %25 şarjım kalıyor. Ben oyun oynamam, telefon görüşmesi mail whatsapp instagram, ses kaydı, ofis uygulamaları kitap okuma ve haberlere bakıyorum. İnternette gezerken 3G yi açıyorum ama mesela whatsappta yazışıyorsam edgeye geçiyorum, telefonu kullanmıyorsam zaten hep edgede duruyor. Eğer bağlı değilse wifi bluetooth kapatıyorum. Şarjımıda dolmadan çıkarmam bitmeden şarja takmam. Tavsiye ederim ben memnunum.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Huawei Ascend Mate 7 Gold - 4100 mAh

Lenovo Vibe P1 - 5000 mAh

bu 2 telefon gibi pil ömrü yüksek telefon arıyorum. HTC Sonyde böyle şarj gücü olan telefon varsa yazarsanız sevinirim.

Birde İphone 6 plusu merak ettim . 3000 mAha yakın pil ömrü var birde iphone hiç kullanmadım onun için merak ediyorum.

Sizce hangisini almalıyım ?
sonyde en uzun pil ömrü sunan z2 ve z3 var ama z2 pek iyi değil rakiplerine göre bence z3 e bakabilirsin....

crazymurat34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lenovo almada hangisini alıyorsan al. Adam bir ara casus yazılımı koymuştu sistemine... O zamandan beridir güvenmiyorum.