Yardım Phyton yardım

EL PATRON_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben yazılım öğrenmeye başladım daha yeni 1 ay olmadı. Zevkli bir iş falan günlük 2 3 saat uğraşıyorum. Önereceğiniz bir kaynak var mı. Artı ben bu isden yani sadece phyton bahsetmiyorum gelişmeye devam etsem ne zaman artık para kazanmaya başlarım merak ettim

Rüştü Aşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Dostum aynı şekilde ben yeni başladım ilk seçim olarakta pyhtonu seçtim. bunun para kazanma evresi sana kalmış birşey eğer hızlı öğrenirsen bir işe girip program yazarak maaşlı çalışabilrsin.

EL PATRON_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum aynı şekilde ben yeni başladım ilk seçim olarakta pyhtonu seçtim. bunun para kazanma evresi sana kalmış birşey eğer hızlı öğrenirsen bir işe girip program yazarak maaşlı çalışabilrsin.
Anladım hocam hizlidan kasıt ne bilmem ama phyton 1 ay içerisinde bitirmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de nereden çalışıyorsunuz

Rüştü Aşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Anladım hocam hizlidan kasıt ne bilmem ama phyton 1 ay içerisinde bitirmeyi düşünüyorum

eğer editörü soruyosan visual code, sublime text, pycharm buna benzer var işte birkaçtane bunlardan en iyisi bencde visual code çünkü birçok yazılım dilini faln kapsıyo ruby, java, css ,php html, c# faln

dostum pyhton da önemli olan temeli attıktan sonra kütüphanelerin kullanımı örenmen

Son düzenleme:

EL PATRON_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
eğer editörü soruyosan visual code, sublime text, pycharm buna benzer var işte birkaçtane bunlardan en iyisi bencde visual code çünkü birçok yazılım dilini faln kapsıyo ruby, java, css ,php html, c# faln

dostum pyhton da önemli olan temeli attıktan sonra kütüphanelerin kullanımı örenmen
Hocam kütüphane tam olarak ne oluyor kusura bakmayın cahillik

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Bu adresten python için birçok eklenti bulabilirsin ve BTK Akademi üzerinde kendini geliştirmen için yeterli düzeyde eğitim videoları mevcut, kolay gelsin dostum.

EL PATRON_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1