Physx cpu

tolga61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Homefront oynuyorum ve sol üstte Physx cpu yazıyor yeşil şekilde. Oyunda bunun yazmaması gerek normalde. Bu nedir acaba bilen var mı?

Belki sdn bu soru için uygun değildir ancak birçok şeyi bildiğiniz için bunu da size sormak istedim. teşekkürler

hasbi_muharip

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Physx: Nvidia ekran kartlarına özel, oyunlarda geliştirilmiş fizik motoru kullanılması için tasarlanmış bir programdır. Homefront oyununda phsyx cpunun yeşil olarak yazması phsyx programının aktif olarak çalıştığını bildirmek için gösterilmiş. Ancak bunun oyuna bağlı değil, nvidia denetim masası menülerinden bildirim bölümünün etkinleştirilmesi sonucu ortaya çıktığını düşünüyorum. Denetim masasından nvidia denetim masasına girin. Alttaki resimden göreceğiniz seçenek etkinse tekrar seçerek pasif hale getiririn. Kolay gelsin.

rLhRZ.png

tolga61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Physx: Nvidia ekran kartlarına özel, oyunlarda geliştirilmiş fizik motoru kullanılması için tasarlanmış bir programdır. Homefront oyununda phsyx cpunun yeşil olarak yazması phsyx programının aktif olarak çalıştığını bildirmek için gösterilmiş. Ancak bunun oyuna bağlı değil, nvidia denetim masası menülerinden bildirim bölümünün etkinleştirilmesi sonucu ortaya çıktığını düşünüyorum. Denetim masasından nvidia denetim masasına girin. Alttaki resimden göreceğiniz seçenek etkinse tekrar seçerek pasif hale getiririn. Kolay gelsin.

rLhRZ.png

çok teşekkürler. Bende nvidia kontrol merkezi daha farklı da olsa yapmayı başardım. 3d ayarlarından physx görseli göster özelliğini kapattım. Teşekkürler tekrar

hasbi_muharip

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rica ederim dolaylı yoldan yardımcı olabildiysek ne mutlu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ÇOK sağol Çok Teşekkürler.
Bu ARAda BeniM BiLgİSaYar KaFAYı yEDi Bi bÜyük bi KüçüK yAZIYO

onderak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
aynı sorun bende de oldu. aynen burda yazılanlar banada çözüm oldu.