PHP yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cml_kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cml_kale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PHP de giriş yapıldıktan sonra giriş panelinin gizlenip onun yerine baska resım veya yazı nasıl getırebılırız yardımcı olacak arkadas varmı :helpsmilie:

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
giriş yapılıp yapılmadığını ne ile kontrol ediyorsun? mesela $giris değişkeni olsun. $giris=1 ise (giriş yapılmış ise) yazı görünsün $giris=0 ise giriş yap formu görünsün. bir if kullanarak halledebilirsin. if ($giris==1) { yazılar } else { giriş formu } şeklinde olabilir mesela :)

cml_kale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle yapınca oluyor benim yapmak istediğim diyorum işte eger kayıt varsa bu kayıta bak bu öğrencimi öğretmenmı (veri tabanında öğretmen öğrencı olarak kaydettım öğretmen 1 öğrencı ise 2 diye) kayıt varsa eger 1 ise ogretmen.php yi include et 2 ise ogrencı.php include et giriş yoksa normal panelı goster. gırıs yaptıktan sonra hıcbırsey cıkmıyor boyle yapınca baska bi yerdede include yapıyorum ordanda bi sorun olabılırmı acaba ?????

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
kontrol mekanizman doğru çalışıyor mu emin misin? yani 1 mi 2 mi olduğunu doğru şekilde kontrol edebiliyor mu acaba. veritabanından bilgi çekmede sorun oluyor olabilir belki.