Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PHP de giriş yapıldıktan sonra giriş panelinin gizlenip onun yerine baska resım veya yazı nasıl getırebılırız yardımcı olacak arkadas varmı :helpsmilie:
giriş yapılıp yapılmadığını ne ile kontrol ediyorsun? mesela $giris değişkeni olsun. $giris=1 ise (giriş yapılmış ise) yazı görünsün $giris=0 ise giriş yap formu görünsün. bir if kullanarak halledebilirsin. if ($giris==1) { yazılar } else { giriş formu } şeklinde olabilir mesela
Böyle yapınca oluyor benim yapmak istediğim diyorum işte eger kayıt varsa bu kayıta bak bu öğrencimi öğretmenmı (veri tabanında öğretmen öğrencı olarak kaydettım öğretmen 1 öğrencı ise 2 diye) kayıt varsa eger 1 ise ogretmen.php yi include et 2 ise ogrencı.php include et giriş yoksa normal panelı goster. gırıs yaptıktan sonra hıcbırsey cıkmıyor boyle yapınca baska bi yerdede include yapıyorum ordanda bi sorun olabılırmı acaba ?????
kontrol mekanizman doğru çalışıyor mu emin misin? yani 1 mi 2 mi olduğunu doğru şekilde kontrol edebiliyor mu acaba. veritabanından bilgi çekmede sorun oluyor olabilir belki.