PHP Kodlamasından Yapmış Oldugum (production) Sitesi

MDHosting

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar production na Sitesi Yaptım Ne oldugunu Bilen vardır inşallah production'nun :blink: Fazla Lafı uzatmadan Siteye Geçiyorum Hemen
Eksiklerim varsa Lütfen Söylermisiniz Eleştiriye Açıgım Ama Her Türlüsüne Deyil :biggrin:

SİTEDEN FOTOLAR

jjzdd.png

jjzfc.png

Bu Da Demo Adres : http://radyoay.org/Demo/

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ilk bakışta gördüklerim

tasarım açısından
- logo fazla büyük ve özensiz. daha iyi bir logo çalışılmalı.
- site genişliği fazla 1000 pixel'e getirilmeli. pc ler 1368 pixele gelmiş olsada tabletlerde hala 1024 pixel revaçta.
- seçtiğin font küçük yazılar için uygun değil. antialiasing den dolayı okuması zorlaşmış küçük yazılarda. sayfa içi metinler için daha temiz bir font seçmelisin.

yazılım açısından
- url'ler seo için ayarlı değil
- meta keywords ve meta description yok
- inline css kullanmışsın
- müzik için flash player kullanılmış. mobil cihazlarda flash kullanımı artık kalkıyor. html5 ile de çözüm üretmelisin.

kolay gelsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yorumundan Dolayı Tşk Bu Deneme Amaçlı Yapılmış Bir Script Sadece Bir Kendi Pc mde Ekran Boyutu Tam oldugu İçin Okeyleyip Yaptım Profesyonelde olmasak iş göre bilcek birşeyler çıkartıyoruz ortaya

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilk bakışta gördüklerim

tasarım açısından
- logo fazla büyük ve özensiz. daha iyi bir logo çalışılmalı.
- site genişliği fazla 1000 pixel'e getirilmeli. pc ler 1368 pixele gelmiş olsada tabletlerde hala 1024 pixel revaçta.
- seçtiğin font küçük yazılar için uygun değil. antialiasing den dolayı okuması zorlaşmış küçük yazılarda. sayfa içi metinler için daha temiz bir font seçmelisin.

yazılım açısından
- url'ler seo için ayarlı değil
- meta keywords ve meta description yok
- inline css kullanmışsın
- müzik için flash player kullanılmış. mobil cihazlarda flash kullanımı artık kalkıyor. html5 ile de çözüm üretmelisin.

kolay gelsin

güzel bir listeleme olmuş eksikleri. katılıyorum

menü hover özelliği varla yok arası olmuş ve renk olarak tam oturmamış. ayrıca menü yazı renkleri de tekrar gözden geçirilmeli
ayrıca sağdaki foto da uymamış ya daha etkili bir foto koy ya da fotoyu etkin hale getir. iletişim fotosu çok büyük bir de üzerindeki iletişim için resme tıklayın falan olmamış hoş değil. kolay gelsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence çok amatör olmuş birazcık daha çalışman lazım tasarımı hiç beğenmedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence çok amatör olmuş çalışman lazım daha çok hemde tasarımı hiç beğenmedim malesef ama yinede uğraşmışsın

MDHosting

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız İçin Teşekkürler Fakat Ben Profesyonel Deyilim Bu işde Gördügüm Kadarıyla Netlerden Araşdıgım Kadarıyla Ortaya Birşeyler Sunuyorum Ve Bunları Kullanan Doslarım oluyor

Mesela Kalkıp Bir ürün tanıtım Scriptine 150 200 TL vercegim yerde Araşdırırm Yapa Bildiigm kadarını Yaparım Güzelligi ilk aşamada umrumda deyil önemli olan sitede insanlara ne suncagım nasıl hizmet vercegim profesyonel oldugum zaman ise daha iyi bir şeyler yaparım mesela şahsen sizlerin bu yorumlarınız beni bu işden sogutmaya yetti iyi de olsa kötüde olsa emek var

EMEYE SAYGI LÜTFEN

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
oldum olası şu php yi anlamadım ama bu güzel bir çalışmaya benziyor eline sağlık

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
rica ederim kardeşim ne demek anlasam inan bişeyler eklerdim

MDHosting

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler Hocam Sagol Bilip Bilmemek Önemli Deyil Önemli oLan Ortaya Dökülen Emeye Saygı Göstermek :)
Profesyonelde olmasamda ortaya Birşeyler Koydum işde Psc5 Bile Kullanmasını Bilmem :)