Photoshopta selection

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Bir sorum olcak.Belki de cok basıt ama bır turlu yapamadım.15-20 layerim var suanda.6 tanesi sayfadaki farklı farklı alanlar seçili şekilde.ben bunlarıı tek tek seçip o alanlarıa ufak tefek ayarlara yaparak belirginleştirmem gerekiyor.(Bu uygulamayı yaptığım sitede şöyle diyor:"Aktif layer seçili iken ctrl ye basılı tutarak üzerine birkere soltuş yapmak yeterli" fakat hiç bişey olduğu yok ben yapamadım yani)Yardımlarınız için saolun şimdiden

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
crtl tuşuna basarak seçmek istediğin layerlere mause ile tıkla
sitede doğru soylemiş normalde böyle olması gerekir. seçtikten sonra ise
gerekli düzenlemeleri yaparsın

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
aynı bilgisayarda bir den fazla dosya seçerken yaptığın gibi ctrl ye basılı tutup layerlrar bastıkça bastığın layerlar seçili hale gelir... aynı şekilde mese 5 ile 9 arasındaki tüm layerları seçeceksen 5. layera basıp shift e basılı tutarak 9. layer a basarsan 5 ile 9 arasındak tüm layerlar seçili hale gelir...

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yapamıyorum olmuyorkı bi yanlış var ama bılmıyorum.yanı yolluyum da yapmak istermısınız?

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hedef kanla gizli bilmem ne diyor bazen bide?ayrıca secili derken etrafı seçili olcak işaretleme aracıyla secılmış gibi yanı?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
videoyu izle anlarsın ctrl ile nasıl seçileceği shift ile nasıl seçileceği...
ctrl ye basılı tutarak istediklerini seçersin shifte basılı tutarak iki layer arasındaki tüm layerları seçersin...

RapidShare: Easy Filehosting

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
ctrl ye basılı tutup layera değil layerın yanındaki resme tıkla