Photoshop

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
En iyi adobe photoshop sürümü hangisidir galiba birde bunların yama eklentileri oluoyr galiba hangi sürümü daha kullanışlıdır?

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
CS3 Diyeyim

Cs4 ü Kullanmadım Ama İyi Değil Diyrolar Aynıymış ..

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

CS2 ve CS3 aynı gibi; CS4'te birçok yenilik var; fakat son kullanıcıya ne kadar önem ifade ediyorlar bilemiyorum. (3D çalışmaları After Effects'e gönderme, GPU'dan faydalanma vs.)

Güzel günler dilerim.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Evet cs2 ile cs3 arasında pek fark yok. cs4 daha farklı geldi banada. ama gerçekten uzman düzeyinde yapacaksanız güçlü bir bilgisayarınız olmalı.

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Portable CS2 :) Sorunsuz hızlı ufak işlerin adamı :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Teşekkürler önerileriniz için..

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ligtroom 1.1 herhalde böyleydi yazılışı :)

ilgicekici

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba;

Uzun yıllardır photoshop kullanan biri olarak söylemek isterim ki, bence en iyi sürümü CS4. Hem yenilikleri hem de kullanım kolaylığı ve özelleştirilebilmesi sayesinde şimdiden gözbebeğim olmuş durumda :D

Ama CS4 için iyi bir bilgisayar gerekiyor. Eski sürümlerinide kıyaslarsam CS3>CS>CS2 olarak sıraya koyardım. CS2 hem çok yavaş çalışıyor hemde CS sürümüne göre çok ekstrem özellikleri yoktu. CS3 çıkana kadar CS sürümünü kullanmıştım. Eğer bilgisayarında CS4 yavaş çalışırsa ya da kurulmaz ise bence CS3 sürümünü kurmalısın.

İyi çalışmalar...

venselos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim tavsiyem CS3 olur. Son sürüm olan CS4 te kayda değer yenilik 3D efekt zenginliğidir o da programı bayağı kasıyor.

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben cs3 extended kullanıyorum cs4 dün iyi oldugunu duydum gelişmiş özellikleri varmış ama henüz geçmeyi düşünmüyorum ben şahsen

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ayrıca sistemin eskiyse, cs4 çalışma esnasında yer yer ve zaman zaman ufak takılmalar yapıyor. ayıca cs4 ile cs3 arasında benim en cok dikkatimi ceken fark dodge tool ve burn toolun çalışma üzerine farklı etkiler vermesi.

jöl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hangisini önerirseniz dersen cs2 derim. çünkü bu soru bu işe yabancı olduğun anamına geliyor :)

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Normal kullanıcılar için bence CS2 yada CS3 yeterli, CS4 sürümünün önceki sürümlerine göre aralarında belirgin farklılıklar var tabi bu farklılıkların ilk göze çarpan özelliği ise 3d desteğidir, eğer motion graphic ile ilgilenmiyorsanız ve bilginiz yoksa buda çok fazla işinize yaramayabilir örnek olarak PS de hazırlanan 3d objeyi örneğin AE ye aktarmak yada 3DS max dosyasını işleyip başka bir editörde kullanılabilir olan format PSD yada TGA ya çevirmesinde faydalı diyebilirim, bunun haricinde diğer tüm çalışmalar için kasmaya gerek yok yani CS2 yada CS3 istenilenden fazlasını veriyor.