Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CS2 ve CS3 aynı gibi; CS4'te birçok yenilik var; fakat son kullanıcıya ne kadar önem ifade ediyorlar bilemiyorum. (3D çalışmaları After Effects'e gönderme, GPU'dan faydalanma vs.)
Uzun yıllardır photoshop kullanan biri olarak söylemek isterim ki, bence en iyi sürümü CS4. Hem yenilikleri hem de kullanım kolaylığı ve özelleştirilebilmesi sayesinde şimdiden gözbebeğim olmuş durumda
Ama CS4 için iyi bir bilgisayar gerekiyor. Eski sürümlerinide kıyaslarsam CS3>CS>CS2 olarak sıraya koyardım. CS2 hem çok yavaş çalışıyor hemde CS sürümüne göre çok ekstrem özellikleri yoktu. CS3 çıkana kadar CS sürümünü kullanmıştım. Eğer bilgisayarında CS4 yavaş çalışırsa ya da kurulmaz ise bence CS3 sürümünü kurmalısın.
ayrıca sistemin eskiyse, cs4 çalışma esnasında yer yer ve zaman zaman ufak takılmalar yapıyor. ayıca cs4 ile cs3 arasında benim en cok dikkatimi ceken fark dodge tool ve burn toolun çalışma üzerine farklı etkiler vermesi.
Normal kullanıcılar için bence CS2 yada CS3 yeterli, CS4 sürümünün önceki sürümlerine göre aralarında belirgin farklılıklar var tabi bu farklılıkların ilk göze çarpan özelliği ise 3d desteğidir, eğer motion graphic ile ilgilenmiyorsanız ve bilginiz yoksa buda çok fazla işinize yaramayabilir örnek olarak PS de hazırlanan 3d objeyi örneğin AE ye aktarmak yada 3DS max dosyasını işleyip başka bir editörde kullanılabilir olan format PSD yada TGA ya çevirmesinde faydalı diyebilirim, bunun haricinde diğer tüm çalışmalar için kasmaya gerek yok yani CS2 yada CS3 istenilenden fazlasını veriyor.