Merak ediyorum acaba bunu neye göre söylüyorsun ? Cidden bir söylermisin kime aitBunlar sana ait değil.
5.Fotoğraf (Kuru kafalı ada, soldan bir şey çıkmış) nedense hoşuma gitti.Geliştirirsen ve sola daha güzel bir şey editlersen güzel durur.
Aynen farkettim zaten onuBenimde pek hoşuma gitmemişti yaparken fakat deniz canavarı tarzında temaya uygun bir fotoğraf olarak anca bunu bulabilmiştim. Belki ileride daha iyilerini yaparım, yorum için teşekkürler![]()
Çünkü bunu başka biri yaptı biri paylaşmıştı. (Başka bir forumda)Merak ediyorum acaba bunu neye göre söylüyorsun ? Cidden bir söylermisin kime aitNe kadar kolay arkadaş bir insanın uğraşıp emek verdiği fotoğrafa 2 dakikasını verip araştırmadan 2 saniyede "Bunlar sana ait değil." yazması....
Kaynağını gösterirsen paylaşımı yapan arkadaş ona göre açıklama yapar. Ama direk sana ait dersen olmazÇünkü bunu başka biri yaptı biri paylaşmıştı. (Başka bir forumda)
Çünkü bunu başka biri yaptı biri paylaşmıştı. (Başka bir forumda)
Kaynak göstermese de 2 tane fotoğraftan yapım aşamasından çektiğim fotoğrafları attım tatmin olur heraldeKaynağını gösterirsen paylaşımı yapan arkadaş ona göre açıklama yapar. Ama direk sana ait dersen olmaz![]()