Öneri Photoshop 2021 Programının Windows 8.1 Çalışmaması

Osmansavuran

Asistan
Reaksiyon puanı
28
windows 8.1 kullanıyorum ve photoshop 2021 sürümünü kullanmam gerek. okulda o sürümü kullanıyoruz bi çözümü varmıdır

qhmetkayq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Tek çözüm Windows 8 yanına Windows 10 yüklemek eğer sisteminiz düşükse ki photoshop minimum 8 gb ram istiyor diye biliyorum yani o sisteme Windows 10 iyi gider diye düşünüyorum yani sisteminizde Windows stabil çalışmıyorsa atlas os un 1803 sürümünü deniye bilirsiniz modlanmış Windows 10 ama çok hafif 4 gb ramlı pc de boşta 600 mb ram kullanıyor ve açık kaynak Windows 10 dan bile daha güvenli diyebililiriz fakat tek sorunu İngilizce ama oda pek sorun etmiyor Windowsu zaten ezbere bilmeniz gerek diye düşünüyorum yok illa Windows 8 de çalışması lazım diyorsanız virtual box ile sanal Windows 10 kurabilirsiniz ama oda stabil olmaz çünkü bir nevi pc 2 tane pc çalıştırıyor oluyor 16 gb ram falan varsa 8 ni virtualbox verirseniz stabil olabilir

Osmansavuran

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Tek çözüm Windows 8 yanına Windows 10 yüklemek eğer sisteminiz düşükse ki photoshop minimum 8 gb ram istiyor diye biliyorum yani o sisteme Windows 10 iyi gider diye düşünüyorum yani sisteminizde Windows stabil çalışmıyorsa atlas os un 1803 sürümünü deniye bilirsiniz modlanmış Windows 10 ama çok hafif 4 gb ramlı pc de boşta 600 mb ram kullanıyor ve açık kaynak Windows 10 dan bile daha güvenli diyebililiriz fakat tek sorunu İngilizce ama oda pek sorun etmiyor Windowsu zaten ezbere bilmeniz gerek diye düşünüyorum yok illa Windows 8 de çalışması lazım diyorsanız virtual box ile sanal Windows 10 kurabilirsiniz ama oda stabil olmaz çünkü bir nevi pc 2 tane pc çalıştırıyor oluyor 16 gb ram falan varsa 8 ni virtualbox verirseniz stabil olabilir
özelleştirilmiş isolara karşıyım güvenliğinden emin olamıyorum. büyük ihtimalle w10 orj image ile kasılmaya devam :(

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Link Burdan uygun surumu bul kullan..

qhmetkayq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
özelleştirilmiş isolara karşıyım güvenliğinden emin olamıyorum. büyük ihtimalle w10 orj image ile kasılmaya devam :(
Hocam benim verdiğim açık kaynak hatta orjinal Windowstan daha güvenli çünkü Windows sizin bilgilerinizi satarken atlas os onu bile engelliyor açık kaynak yani isoda neler yapılıyor neler yapılmıyor görebilirsiniz örnek veriyorum sahte bir alışveriş sitesi biz dolandırıcıyız alırsanız bu ürünü size gelmeycek dermi sizce ? Buda aynı mantık neler yapıldığını açık kaynaktan görebilirsiniz ayrıca yıllarca apk exe crack oyun indirmis biri olarak hiç bir sorunla karşılaşmadım ayrıca oyun siteleri genelde virusuleri reklamlara koyuyor tabi oyun indir club oyun indir vip gibi sitlerden onca şey indirdim bir sorunla karşılaşmadım ve aslında şuan dünyanın en güvenli billen tarayıcısı mozilla o bile bilginizi topluyor tek toplamayan brave oda reklamlardan kazanıyor ayrıca atlas osu kullanırken içim rahatı ama şuan chrome os flex kullanıyorum ve içim rahat değil çünkü şuan chrome tarafından tüm bilgilerim başkalarına satıldığını biliyorum