Phoneix OS mu Remix Os mu sistem yeterli mi ?

Ayibogan01

Asistan
Reaksiyon puanı
202
arkadaslar sirf Clash Of clans ve Critical Ops (google play oyunlari) oynamak icin android isletim sistemleri aramaya basladim emulator cok kasiyor ama en sonunda
Phoenix OS ve Remix Os adinda birkac isletim sistemi buldum size sorular im ;

Bilgisayar Modeli : Dell inspiron N4010 (2gb ram,intel i 3 core,intel hd graphics)

Sistemim Bu isletim sistemini calistirir ama oyunlarda kasar mi ?

Bu isletim sisteminde clash of clans ve critical ops gibi android oyunlarini oynayabilirmiyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada sabit diske degil USB(flash bellek ) r kuracagim

Son düzenleme:

darkstar

Profesör
Reaksiyon puanı
1,503
arkadaslar sirf Clash Of clans ve Critical Ops (google play oyunlari) oynamak icin android isletim sistemleri aramaya basladim emulator cok kasiyor ama en sonunda
Phoenix OS ve Remix Os adinda birkac isletim sistemi buldum size sorular im ;

Bilgisayar Modeli : Dell inspiron N4010 (2gb ram,intel i 3 core,intel hd graphics)

Sistemim Bu isletim sistemini calistirir ama oyunlarda kasar mi ?

Bu isletim sisteminde clash of clans ve critical ops gibi android oyunlarini oynayabilirmiyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada sabit diske degil USB(flash bellek ) r kuracagim
Denemeden bilemezsiniz içinde 3d gpu driverı var mı yok mu ona göre de değişir bu sorunun cevabı.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,991
Bi ara Remix OS kurmuştum yaklaşık 2 yıl önce, instagram vb uygulamaları apk olarak kurmuştum bir kaç küçük oyun da vardı (candy crush, hill climb r.), ben sorunsuz kullanmıştım hatta tasarımı çok hoş. C-OPS gibi büyük oyunlarda kasar mı bilemiyorum denemek lazım.