- Reaksiyon puanı
- 1,312
sen discorddan yazarsın banakonsolun varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
var şikayetim
sen discorddan yazarsın banakonsolun varmı
var şikayetim
dc den yazıyorum sonra okursunpes 19 un yapay zekasını bozmayacaklardı ben pes türkiye temsilcisiyle iletişimdeyim şikayetleriniz varsa buyrun
yoootamam sen alacakmısın çıkınca pes 21 i
.pes 19 un yapay zekasını bozmayacaklardı ben pes türkiye temsilcisiyle iletişimdeyim şikayetleriniz varsa buyrun
yazamıyorum clyde bot göndermiyor mesajısen discorddan yazarsın bana
Bilgisayar üzerinden oynuyorum.Konsolun var mı?
pes 20 lite mıBilgisayar üzerinden oynuyorum.
bende pc bana özelden ulaş beraber oynarız 21 iBilgisayar üzerinden oynuyorum.
ben de pes 21 çıkınca alacağım 3 ümüz oynarızbende pc bana özelden ulaş beraber oynarız 21 i
şikayetim bu = pes 2019 da şut çekince top çok iyi isabet alıyordu ancak pes 20 de top isabet alamıyor pes 21 pes 2019 daki şut tarzını alırsa iyi olurbende pc bana özelden ulaş beraber oynarız 21 i
Evet. Hiç PES 20'ye bulaşma çünkü grafiklerini, oyuncu yüzlerini çok iyi yapsalarda oyun oynanış olarak berbat. Ayrıca bir maç bulması son zamanlarda bütün seçenekleri kaldırınca 20-30dk sürüyor. Seçenekleri kaldırınca karşınıza gelen adamların takımı, derecesi sizden kat kat üstün olabiliyor. Maç bulsada takıla takıla oynuyorsunuz.pes 20 lite mı
bu sorun pes 21 de olurmuEvet. Hiç PES 20'ye bulaşma çünkü grafiklerini, oyuncu yüzlerini çok iyi yapsalarda oyun oynanış olarak berbat. Ayrıca bir maç bulması son zamanlarda bütün seçenekleri kaldırınca 20-30dk sürüyor. Seçenekleri kaldırınca karşınıza gelen adamların takımı, derecesi sizden kat kat üstün olabiliyor. Maç bulsada takıla takıla oynuyorsunuz.
Umarım düzeltirler yoksa oynayan adam kalmayacak.bu sorun pes 21 de olurmu
olmassa ben fifa 2021 alırımUmarım düzeltirler yoksa oynayan adam kalmayacak.
Pes 2020 Alsammı Yoksa PES 2021 İmi beklesem Fiyatlar kaç tl olur
fifa 21 in oynanışı çok kötü gerçekçilik 0 oyuncu yüzleri 0 lisans 100olmassa ben fifa 2021 alırım
onlıne oynamak için alıcağım pes 2021 i hata felan olursa tabikide almam fifa 2021 alırımonline sizin için önemli değilse alın hocam bence. Zaten bu son zamanlarda çıkan pes oyunları arasında takımlar dışında çok bir değişiklik olmuyor. Genede karar sizin siz nasıl isterseniz.
ps3 dualshuck 3 ile pes 2021 çıkınca oynayabilirmiyim kurulumunu yaptım dualshock 3 ünfifa 21 in oynanışı çok kötü gerçekçilik 0 oyuncu yüzleri 0 lisans 100
ps3 e çıkmayabilir %50onlıne oynamak için alıcağım pes 2021 i hata felan olursa tabikide almam fifa 2021 alırım
ps3 dualshuck 3 ile pes 2021 çıkınca oynayabilirmiyim kurulumunu yaptım dualshock 3 ün
Fifa 21 ne zaman çıktı?fifa 21 in oynanışı çok kötü gerçekçilik 0 oyuncu yüzleri 0 lisans 100
Yorumları biraz önemserler, sorunları çözerlerse direk çıktığı gün alırım.olmassa ben fifa 2021 alırım
hayır zaten çıkmaz sadece ps3 ün joyistiği ni pc ye bağladım pes 21 i kolla oynayabilirmiyim diye soruomps3 e çıkmayabilir %50
fifa yımı pesimiFifa 21 ne zaman çıktı?
Yorumları biraz önemserler, sorunları çözerlerse direk çıktığı gün alırım.
pes 18 mi fifa 18 mi kaç tl aldınbende 18 var 80 liraya düştüğünde bile değmez dedim bence alın
gösteri maçı atmak istiyorsan demo yüklepes 18 mi fifa 18 mi kaç tl aldın
Beyler Peki Pes 20 Lite Kaç GB Sadece Gösteri Maçı Atmak İçin
benim bütçem 350 lira en fazla pes 21 almak için
pes 18 mi fifa 18 mi kaç tl aldın
Beyler Peki Pes 20 Lite Kaç GB Sadece Gösteri Maçı Atmak İçin
benim bütçem 350 lira en fazla pes 21 almak için
peki klavyeylemi oynuyosun liteı bide indirilmesi kaç ssaat sürdüŞuan Steam'de PES 2020 Lite var. Lite sürümünde analig, efsane ol gibi modları oynayamasanızda myclub'a girebiliyorsunuz. Bence şimdi 2020 Lite'ı oynayıp, 21 çıkınca 21'i alın.
PESfifa yımı pesimi
Genellikle klavyeyle oynuyorum. İndirme süresi internet hızınıza göre değişir.peki klavyeylemi oynuyosun liteı bide indirilmesi kaç ssaat sürdü
sen kaç satte indirdin en iyisi sen dc ver konuşalımPES
Genellikle klavyeyle oynuyorum. İndirme süresi internet hızınıza göre değişir.
Kaç saatte indirdiğimi hatırlamıyorum. Froseth#3758sen kaç satte indirdin en iyisi sen dc ver konuşalım