Pes 2014 Demo Ve Fifa 14 Demo İncelemesi.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Pes 2014

Bakacak Olursak Pes 14 Xbox'ta Herhangi Kasılmalar Yok.Ps3'te Gerçekten Kasıyor.Kadro Kurma Yerinde Ps3 Takıldığı İçin Güncellemelerle Düzeltilebilir.Pes 14 Oynanış Olarak Gerçekten Gelişmiş.Yani Havok Fizik Motoru Yaramış.Grafikler Çok İyi.Fakat Çeşitlilik Sıfır.
Yani Takımlardan,Transferlerden,Hava Koşullarından,Stadyumlar Ve Birçok Eksik Bulunuyor.Kontroller Bakımından Pes 2013'e Göre Çok Daha İyi Oynanıyor.Hani Bazen 2 Kişi Mücadele'de Kalıyordunuz.Maalesef Çok Mücadele Etmenize Rağmen Topu Kaptırıyordunuz.Ama Artık Kaptırmıyorsunuz.Havok Fizik Motoru Çok Müthiş Grafikler Sunmuş.Pes 2014 Bana Kalmışsa Fifa 2014'ten Daha İyi Gözüküyor Grafik Olarak.Bunlar Kendi Düşüncem.Parlaklık Dahada Artmış.Bence Bir Dezavantaj.Bu Arada Pes 2014 Her PS3'te Takılma Yapmıyor.Yani Arkadaşlarımın Dediği Kadarıyla.Malum,Demo Çeşitli Update'ler İle Düzeltilebilir.Stadyumların Sadece 13 Tane Olması Berbat.Demo'da 3 Adet Stad Var.Aslında 3 Tane Bile Değil.Allianz Arena,Konami Stadyum Ve Rastgele.Neyse Fifa'ya Geçelim.
photo.php

Fifa 2014

Pes 2014'te Dediğim Gibi Çeşitlilik Yok.Fifa 14'te Kasılma Takılma Hiç Yok.Sanki 60 FPS Frame Rate Alıyorsunuz Gibi Geliyor.Pes 2014'te Öyle Görünsede Maalesef Kadro Hazırlarken,Gösterilerde(Gol Atımında)PS3'te Kaıyor.Paslar Çok Daha Kolaylaşmış.Görsel Efektler Yükselmiş.Fifa Bu Sene Çok Şanslı Senesi Olsada Tercih Meselesi.Ignıte Fizik Motorunun Faydaları Olmuş.Fakat Pes Gibi Söyleyemem.Pes Kökünden Değişmişken Fifa 14 İse Makyajlanmış Fifa 13 Gibi Duruyor.Ben Bir Pes'e Alışık Olduğum İçin Fifa Sanki 2009'dan Gibi Aynı.Çünkü Kamera,Oynanış Tarzı Hep Aynı Geliyor.Bu Sene Süper Toto Süper Lig'i İle Anlaşmış Gibi Görünsede Maalesef Süper Toto Süper Lig Olmayacak.Ama Kesin Eminim Ki 3 Büyük Takım Olacağından Şüphem Yok Neyse Sonuç'a Gelelim.
photo.php

Sonuç:Pes'e Alışmışsanız Pes,Fifa'ya Alıştıysanız Fifa.Kendi Tercihimi Ne Olursa Olsun Pes'ten Yana Kullandım.Çünkü Verdiği Keyif Farklı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
pes14 fifa14'ten daha iyi görünüyordan sonrasını okumadım...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
pes14 fifa14'ten daha iyi görünüyordan sonrasını okumadım...

Bu sene fifa hocam, zerre beğenmedim, hem de her yerde Pes i savunuyordum 3 güne kadar, bilirsiniz. Çimlerin rengi bile gerçek çim değil. Çektiğim suçların hepsi kaleyi buluyor, sadece köşeyi ben seçiyorum ve bu saçma bir sistem. Topa sadece %20 lik bir yön veriyorsunuz Pes 14 te. Adamlar Pes13 e göre daha yavaş koşuyor, kadrolar yanlış. Söyleyecek lafım yok daha fazla, bu sene pes batar.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
3 yıldır tartışmadır fifa. ama pes in de güzel olması gerekiyor ki rekabet olsun.. rekabet olmazsa fifa da salar.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Grafikler Hakkında Söyliyeceksem Gerçekten Çimlerin Renkleri Berbat.Fifa 2 Senedir Çok Şanslı.Bugün Fifa 14 Pes 14 Oynadım Harbiden Fifa Geçiyor.Bu Arada Kontroller'i Değiştirdim Fifa Bugün Daha Güzel Geldi :D

VerGiL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben yaklaşık 8-9 aydır xboxda fifa 13 oynuyorum. Fİfa 14 demoyuda indirdim çıktığı gün. Ve benim görüşlerim şöyle: Öncelikle oyun odunluktan çıkmış.Oyuncular inanılmaz dinamikleşmiş.Top fiziği gelişmiş. Adam kaçırma gelişmiş.Ara paslar, uzun toplar gelişmiş.Eskiden uzun toplar hiç kolay geçmezdi. Defansta birkaç iyi gelişme var. Oyunun temposu cidden orta sahada top çevirmeye bağlı. Kontra goller çok olmuyor.Uzun şutlar sürekli defanstan birilerine çarpardı artık öyle değil.Oyunda top çok direkten dönüyor ve buda heyecanı arttırıyor.Grafikler 13 e göre değişmemiş.Ama grafikler yeterince iyi zaten konsol için.Eğlenceli, gerçekçi ve farklı bir oyun.İlk oynadığımda inanılmaz afalladım ama herşey oyunu çözme ve alışma meselesi.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar not eklemek istiyorum,Fifa'da fifa street'teki gibi serbest çalışma çok iyi.her istediğinizi yapabiliyorsunuz.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
abi peste bi kere futbolcular sanki robot gibi hareket ediyolar böyle bi tam yavaş daha gerçekci bir dönme falan yok gibi geldi bana. ama fifa nın demosunu oynadım bana gayet güzel geldi oynanış grafikler falan o yüzden pes bu sene cıvıtmış biraz.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
geçen sene orjinal fifa almıştım pes 2013 güzel olmadığı için çünkü çok kolay gol atabiliyordun basitti ... ama nedense fifa artık pc kullanıcılarını sallamıyor.. bu sene fifa konsollar için yeni sistemini sunarken pc için 2013'ün devamı olacak sadece... pes2014 pc kullanıcılarını küstürmemek için elinden geleni yapıyor yeni oyun motorları olsun diğer öğeler olsun... adamlar yeni oyun motorunu sadece konsollara çıkaracağız deseydi yine tepkileri toplayacaktı.. pes2014 bu sene çoğu kişiye zor geldiği için sevilmedi..

kusura bakmasınlar bu sene Fifa2014 para yok ... pc kullanıcısını adam yerine koymadığı için..

forever pes2014

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pes 14 aldim iğrendim beğenmedim hemen fifa 14 aldim pes den çok iyi tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fifa 14 her türlü daha ii ben geçen seneye kadar pes ciydim. fifa 13 den sonra fifa cı oldum ve kesinlikle pes çok kolay çocuk oyunu gibi geliyor fifa da gol atınca sevinebilyorsun çünkü daha zor pes e göre ama pes te gol atmak kolay o yüzden fifa daki kadar sevinemiyorsun adamların koşmaları pasları ve top saklamaları çok gerçekci...