S
SDN Okuru
SDN Okuru
Arkadas Pes 13 kurulmadı hatası verıor ama kurdum? nasıl cozcem sorunu
http://www.moddingway.com/file/27722.htmlnasıl indireceğiz yardımcı olun
Oyun hangi sürüm ? Skidrow ise Reloaded sürümünü indir.oyuna giriyorum 'herbi tuşa basın menüsü geldiğinde oyun kapanıyor ne yapmalıyım![]()
top ve ayakkabı yaması yükledim oyunu açıyorum siyah ekranda sol alt köşede mavi yükleme gereci dönüyor daha sonra windows oyunu durdurdu hatası veriyor uyumluluk sorunu gidericiyi denedim onda da windows xp service pack 2 dene filan diyor yardım lütfen
aynı oyunculardan iki tane var yardım ???
diğer konudada benzer soru var muhtemelen aynı kişi yazmış gerekli açıklamayı oraya yazdım ayrıca bu çift oyuncular genelde milli oyunculardır DLC den sonra bu hata ortadan kalkacak DLC ye 6 gün kaldı...bi oyuncudan iki tane var niye böyle mesela hummels subotic reus hem bosta var hem dortmunda var
Yeni üye oldum. Nereden indireceğimi bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim![]()
pes 2013 kurulmadı dıyor ne yapmalıyım
Kurun.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:gece gece güldüm allahda seni güldürsün ne diym![]()
![]()
![]()
![]()
Kurun.
Bide ben kurdum ama ikinci ekran kartımı görmediği için giriş sayfasına kadar geliyor (tabi oyuna çift tıkladıktan sonra durdur/yoksay/iptal ekranıyla birlikte) sonra kapanıyor önceleri(2012 yi başlarda) oynarken yoktu nolduysa sonradan oldu o gün bu gündür o hata devam ediyor format atmadan bu hatayı giderebilir miyim bilgisi olanlar yardım edebilir mi??Hata alanlar, çözüm;
Çalıştır'a gelip "regedit" yazın HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> KONAMI -> PES2013 > code açıp çıkan yere SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73 yazıyoruz ve son olarak oyunu sağ tık yönetici modunda çalıştır diyoruz ve oyun açılıyor.
Hemen indirmek için tıkladığınız yerin altında şifresi yazıyor. Şifreli bir dosya ise şifresini neden paylaşmayalım mesajı kontrol etseydiniz keşke bir kere.ben indirdim ama şifre diyo
BURSASPOR var ya yeterbende de türkiye ligi yok sadece gs fb bjk bursa eskişehir var???????????
adminciğim oyunun klasörünü indiriyom rar şifresini yazıyom error veriyo acil yardım
Nasıl bir hata?patch tıkladıgımda hata verıyo admın ne yapmalıyım