yagcim
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selam arkadaşlar elimde "Asus n56vz-s4283h" Notebook var (Windows 8) pes 2013 de sorun yaşıyorum başlarda oyun gayet hızlıydı sonra sistem kendini güncellemiş bir şeyler olmuş windowsu yeniden kurmak zorunda kaldım şimdi adamlar yavaş hareket ediyor gibi geliyor neden olabilir ? Oyunun Ekran çözünürlüğünü değiştirdim değişen bir şey olmadı. Ne yaptıysam sorun düzelmedi şuan oyun hıç tat vermiyor. Hatta yeni kurduğum işletim sisteminden kaynaklanan bir sorun mu var acaba diyerekten yeniden sistem kurdum ama yine aynı.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarın özellikleri bu oyunu en yüksek çözünürlükte kaldırmaya müsait. Anlam veremiyorum :s bu arada +2 olayını unutmadım ondan kaynaklana bir sorun değil.Saygılarımla
- - - Mesaj Güncellendi - - -
(1280x720) 16:9 çözünürlüğünde oynuyorum oyunu sorun yok tek sorun yavaş olması (1920x1080) 16:9 yaptığımda oyun hızlanıyor ama görüntü donuk hareket ediyormuş gibi oluyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
(1280x720) 16:9 çözünürlüğünde oynuyorum oyunu sorun yok tek sorun yavaş olması (1920x1080) 16:9 yaptığımda oyun hızlanıyor ama görüntü donuk hareket ediyormuş gibi oluyor.