PES 2012 Ps3 ile Pc arasında sanal zeka'da fark var mı?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
PES 2012 Ps3 ile Pc arasında Sanal Zeka'da Fark Var Mı?

Arkadaşlarla sürekli pes 2012 turnuvaları yaparız evde pc üzerinden ve sürekli ps3'te daha iyiyim orda yenemezsin gibi tripler söz konusu :)
Sizce ps3 ile pc arasında pes 2012 acısından ne gibi farklılıklar var belirtir misiniz?
Görüntü kalitesi başlı başına bir fark başka ne gibi farklar var sizce? Çok merak ediyorum çünkü bıktım bu bahanelerden :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bilgisayarda genelde çok iyi bi kol yoksa, analoglar çalışmaz, yön analogu çalışır ama güç anologları çalışmaz. Hareket yapan biri için bu bayağa farke diyor, ben gibi. Grafikler zaten farklı demeye gerek yok, bilgisayarda bulanıklık efekti var oyunda, PS3'de ise bu yok mesela. Yapay zeka bilgisayarda zor, PS3'de bilmiyorum ama tabi bu tek başına oynarken geçerli. Bana göre kol hariç başka farklılık yok pek.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bilgisayarda genelde çok iyi bi kol yoksa, analoglar çalışmaz, yön analogu çalışır ama güç anologları çalışmaz. Hareket yapan biri için bu bayağa farke diyor, ben gibi. Grafikler zaten farklı demeye gerek yok, bilgisayarda bulanıklık efekti var oyunda, PS3'de ise bu yok mesela. Yapay zeka bilgisayarda zor, PS3'de bilmiyorum ama tabi bu tek başına oynarken geçerli. Bana göre kol hariç başka farklılık yok pek.

Yahu kimle pc de oynadıysak turnuva yaptıysak ps3te oynayalım o daha güzel diyorlar :) kolaylığından demek ki :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Bu arada bende logitech Logitech Wireless Gamepad F710 var :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Yenilmenin bahaneleri işte. Bende diyorum yenilirken PS'ye elektrik az geliyo, adamlar topa gitmiyo :D Bu arada kolun iyimiş sende öyle bi sorun olmaz.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Pes 12yi hiç oynamadım ama yapay zeka, oyun hızı, oynanışta ufakta olsa değişikler vardır.Eski oyunlarda hep vardı.
Fifa 12 de var mesela. Pcde oyun hızlı ps3te biraz ağır. Farkediliyor bu. Grafiklerde farkediyor.
Kol olayıda pesde de aynı demekki. Fifa 12 de benim logi rumble pad 2 cordless sağ analog dahil çok rahat görüyorken başka kollarda sorun çıkartıyor.

Hem pes kaka oynanmaz o gelin fifa oynayın :D

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bu konuyuda onların gözüne sokmak için açtım aslında :D hani insanlar ne söylüyorlar diyede forumda pek pes oynayan yok heralde :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Konu pes mi fifa mı ya dönecek :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Pes oynayan çokda oyun bölüme pek bakan yok :D

PS3 kafelerde ben ya hiç Fifa oynayan görmüyorum, yada kırk yılda bir. Buda Türkiyede oynanma yüzdesi hakkında bilgi veriyor.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Benim arkadasın ps3 kaffesi var bizim burada onun kafesinde de cok ilgi görmüyor.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Pes oynayan çokda oyun bölüme pek bakan yok :D

PS3 kafelerde ben ya hiç Fifa oynayan görmüyorum, yada kırk yılda bir. Buda Türkiyede oynanma yüzdesi hakkında bilgi veriyor.

Çünkü adamlar fifa almıyorlar kafeye e oynayan yokki niye alsınlar, ama bir kafede fifayı aldırmıştır. Kafe sahibi de tanıdık. Millet oynasa aradaki farkı görse fifa oynamaya başlayacak ama :D
Lalelide üniversitenin oradaki kafelerdede pes oynayan bulamazsın :D

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende türkçe spikerli pes yüklü ama ben fifa oynuyorum bariz bi fark var ve bunu söyleyende eski bir pesci....:)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
hala pes oynayan var mı yahu :D yol yakınken gelin fifaya :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Pes oynamayı tüm dünya bıraksın bizim ps3 kafelerdeki gençler bırakmaz. Alışmışlar kolaya. Bir kaç kere pese gittim baktım maçlar 5-2 8-2 filan sonuçlarla bitiyor zaten messi ve ronaldoya top düşmeye sağ sol yap git gol at. Millet alışmış tabi kolaya fifaya geçince afallıyor.