Gigabyte ile Biostrar arasında ne fark var?

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
636
Arkadaşlar Gigabyte A320M S2H, MSİ A320M Pro-A gibi anakartlar ile Biostar A320MH arasında ne fark var? Bütçem 240 TL olduğu için A320 alıcam. İşlemci yükseltme yapmayaçağım, OC ile de işim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana sadece sistemi çalıştırsa yeter.

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
636
Biostar olanın RAM çalıştırma frekansı daha dusuk, kalan her seyleri aynı bunlarin da bir karar ver derim artık elindekini degistireceksende.
MSİ nedense daha pahalı değiştirmeyi düşünüyorm. Ama yinede MSİ ile aynı performansı vermez diye korkuyorum.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,477
Ben Biostar seçerdim senin yerine olsam. Adamların driver desteği felan mükemmel.
Hatta eski nesil anakartları bile yeni isimlerle tasarımlarla üretmeye başlamışlar.
Benim beğenimi kazanmış bunu yapmasıyla.

Gygabite ne kadarda dese kaliteli bileşenler kullanıyoruz o firmaya güvenim yok açıkcası. İnternette gördüğüm anakart sorunlarının çoğu gygabite markalılardır.
Bazen oluyor ya Amd işlemcilere OC ediyorlar ahanda sorunlar onda patlak veriyor. Yani standart çalışsa sorun olmazda neyse artık.

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
636
Ben Biostar seçerdim senin yerine olsam. Adamların driver desteği felan mükemmel.
Hatta eski nesil anakartları bile yeni isimlerle tasarımlarla üretmeye başlamışlar.
Benim beğenimi kazanmış bunu yapmasıyla.

Gygabite ne kadarda dese kaliteli bileşenler kullanıyoruz o firmaya güvenim yok açıkcası. İnternette gördüğüm anakart sorunlarının çoğu gygabite markalılardır.
Bazen oluyor ya Amd işlemcilere OC ediyorlar ahanda sorunlar onda patlak veriyor. Yani standart çalışsa sorun olmazda neyse artık.
ama MSİ'da o işlemcinin yanında daha çok parça var neden öyle?

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,815
MSI alın bence.