PES 2011 Çok Özel Frikikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
[video=youtube;i67-ukMfp4Y]http://www.youtube.com/watch?v=i67-ukMfp4Y[/video]

[video=youtube;2wm1KSFUcg4]http://www.youtube.com/watch?v=2wm1KSFUcg4[/video]

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Fifa 11 de kaleci ile defans yer değiştiriyor Fifa daha manyak :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
daha youtube'ta neler var neler... fifada 1 tane bug buldular oyunu yerin dibine soktular....peste oyun komple bug

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kaleci - kale direkleri ve ağları olayına hiç girmeyelim değilmi :D

usta onlari birak fifa oynuyorum sürekli o vidyodaki gibi bi sacmalık basıma gelmedi..ama arada peste oynuyorum topun ortada kalıp kimsenin topa mudehale etmedigi üstteki 2. vidyodaki gibi 2 defa basıma geldi.. yani sık rastlanılan bisey hala nasıl savunabiliyolar bu oyunu hadi savunun isteyen istedigini oynar tamam banane ama fifada dünyada belkide bir kisinin basına gelen biseyi orataya atip durmalar neden..

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
aykutyenihan
ben desana söyleyeyim. Pesi çıktığı günden beri oynuyorum. kimseye yalan borcum yokve şu ana kadar bir tane ile hata ile karşılaşmadım. ElemNLrın bilg. kötü ise ben ne yapayım :D:D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ins bana dememissindr high oynuyorum saglam makinam var Allah'a sükür pes 2021 bile oynatir
bugların sistemle grafikle alakasi yoktur önce bunlari bi ögrenelim...

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ins bana dememissindr high oynuyorum saglam makinam var Allah'a sükür pes 2021 bile oynatir
bugların sistemle grafikle alakasi yoktur önce bunlari bi ögrenelim...

Ben pes'i 2008 den beri oynuyorum. Bir tane bile bug mudur nedir olmadı. Bir tane bile olmadı. PC im o zamanlar çok da iyieğildi ama olmadı yine. Halbuki fifa oynamayı denemiştim adamlar formasız maça çıkıyorlar, top yan ağlardan giriyo gol oluyor daha da sayabilirim.

Sen diyorsun ki grafikle bir ilgisi yok. Olur mu hiç öyle şey. Oyun kaldıramazsa yetersiz gelirse ne olur. Resimlerde grafiklerde sorun olur. Üstüne üstlük donanım aygıtlarının ısınma sorunu da olunca hali ile kaçınılmaz oluyor.

Amacım kavga etmek değil. PES fanaiği de değilim. Sadece fifa yı sevmiyorum. Bu benim fikrim.:wink:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
O zaman bu 2011 bi bana adil davranmıyor:D

okanb3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben de pes 5'den beri pes oyuyorum hep. Fifa'da - 09'du sanırım- A-D diye bi olay vardı klavyede. Nerden vurursan vur gol oluyordu. Şahsen Pes'de hiç öyle bir bug görmedim, yaşamadım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ben pes'i 2008 den beri oynuyorum. Bir tane bile bug mudur nedir olmadı. Bir tane bile olmadı. PC im o zamanlar çok da iyieğildi ama olmadı yine. Halbuki fifa oynamayı denemiştim adamlar formasız maça çıkıyorlar, top yan ağlardan giriyo gol oluyor daha da sayabilirim.

Sen diyorsun ki grafikle bir ilgisi yok. Olur mu hiç öyle şey. Oyun kaldıramazsa yetersiz gelirse ne olur. Resimlerde grafiklerde sorun olur. Üstüne üstlük donanım aygıtlarının ısınma sorunu da olunca hali ile kaçınılmaz oluyor.

Amacım kavga etmek değil. PES fanaiği de değilim. Sadece fifa yı sevmiyorum. Bu benim fikrim.:wink:

bug'ların grafikle falan alakasi yoktur ps3te xboxtada cogu oyunda bug vardir bu normal bisey.. ayrica bu mevxu cok uzadi isteyen istedigin oynasın yaw banane. winnig iss sonra pes oldu serinin her oyununu oydadim ama bu sene fifa daha iyi..(bana göre daha iyi, pes sitelerine göre daha iyi, yabancı kaynaklara göre daha iyi, size göre daha iyi olup olmadigi umrumda degil.. konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2

bncede bnde fifayı çok saçma buluyorum oyuncular sanki oyuncak gibi yha özelikklede fifa 2009 sonuna kadar PES :))

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
eskiden banada oyuncak gibi gelirdi ama onlar eskide kaldi fifa11 oynamadiginı anlıyorum herseyi gectim asıl pes'te oyuncular robot gibi hic estetik yok...ayrica hepsi ayni sekilde kafayi öne eğip sanki buzda pati cekerek kosuyo, aynı sekilde düsüyo.. bence bu daha sacma..1000tane animasyon var diyolardi nerde bu 1000 animasyon..

hele o tirübünlerin tezahuratlari yokmu aman yarabbim.. sanki teybi aciyo birisi hey hey hey heyyy diye bagriyo sonra teybi kapatıyolar uzun sessizlik sonra bida.. barcayi aliyosunz bütün mac barca barca barca... yahu arada baska bisey söyleyin bi pozisyonlara tepki verin.. konami hic ses koymasa bu oyuna, oyun sessiz olsa bundan daha iyi olurdu..rezalet..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
dünya üzerinde o bug'u yasayan 1 kisi var o da nette dolasiyo ben yasamadim baska yasayanda görmedim ama sanki her dakka oluyomus gibi herkesin dilinde.

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bir tane bug görmüşler onu kullanıyorlar. :D

Aslında başka hatalarda var FIFA da ben Manager Mode oynarken Türkiye Liginde bir sezonda 3 yıl geçiyor :D 2010-2012 sezonu :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hatasiz bilgisayar programi olmaz sonucta bu bir yazilim, her dakka bug oluyosa ozaman sorun vardir benim hic basıma gelmedi. manager mod gercek bi hataydı ama onunda cözümünü buldular neyseki. fifayi serinin diger oyunlariyla karsilastirmak cok yanlıs cünkü uzaktan alakasi yok, yıllardir severek pes oynadim fifa oynamaya deger bi oyun bile degildi ama bu sene fifa pese gerek birakmadi. o kadar cok hos gercekci ayrinti varki..

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hatasiz bilgisayar programi olmaz sonucta bu bir yazilim, her dakka bug oluyosa ozaman sorun vardir benim hic basıma gelmedi. manager mod gercek bi hataydı ama onunda cözümünü buldular neyseki. fifayi serinin diger oyunlariyla karsilastirmak cok yanlıs cünkü uzaktan alakasi yok, yıllardir severek pes oynadim fifa oynamaya deger bi oyun bile degildi ama bu sene fifa pese gerek birakmadi. o kadar cok hos gercekci ayrinti varki..

Ben normal hatalara razıyım da 2010-2012 sezonu ne ya ? :D Uyuz ediyor beni yine de oynuyorum....