Pes 2011 Bir Süreden Sonra Kasıyor

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar, pes 2011 de ilk zaman çıktığında pc ye yüklediğimde hiç kasma vs. dert ile uğraşmıyordum pc gereksinimleri vs. herşey alt kısımda pesde yüksek seviyede oynuyorum zaten makina kaldırır diye pes 11 söylüyor bunu . ama maçın 2.yarısına girdiğim zaman yavaş yavaş kasmalar başlıyor bu her maçın 2.yarısında olan birşey. normal düşük seviyelere falan getirip denedim yine aynısı oldu ekran kartı mı bozulmuştur yoksa ramlerdemi sorun vardır ? çift ram kullanıyorum (2 gb x 2)

Sistem özellikleri

t7zio3.png

Pes 2011 deki özellikler

2isw8ll.png

Yardımlarınızı bekliyorum :(

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hocam gamebooster dener misin? Ben bu program ile çözmüştüm :)

shevaego

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Chrome vb. sunucular açık olunca bazen bendede kasmalar olusuyor. Birde bazı anti virüs programları pc açıkken oto kendını guncellıyo ondan sorun yaşayabilirsin.

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
yok antiler veya hepsini kapatıyorum öylede çok denedim ama sorunu çözdüm sanırım :) ben Ekran Yenileme Sıklığını 85 Hertz yapıyordum onu bir sitede 60 yapın öyle giriş yapın demiş öyle yaptığımda oyuna sorunsuz girdi ve daha akışkanmış bu oyun ben aylardır kötü kötü oynuyormuşum :D ama monitörüde değiştirme vaktim gelmiş onu anladım. yardımlarınız için sağolun.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ekran kartı ısınma yapıyor olabilir. arada bir kontrol et.