Pes 14 demo hataları

seyhanursel

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bildiginiz uzre dün demo yaayinlandi ama bir sürü hata:mad: buldum ben ve aldigimiz baska bir haberde pes türk takimi olarak sadece galatasarayi koymus takim listesine bir pes hastasi olarak hayalkirikligina ugradim sizce pes basarili olurmu fifaya karsi ???????

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
pes 14 demo mu ? o fifa 14 olmasın arkadaşım pes daha yayınlanmadı bilgisayarda ama ps de yayınladımı bilmiyorum ama bir pesci olarak gene fifa gecicek gibi ama fifada oynadım o kadar güzel değildi

seyhanursel

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pes 14 demo mu ? o fifa 14 olmasın arkadaşım pes daha yayınlanmadı bilgisayarda ama ps de yayınladımı bilmiyorum ama bir pesci olarak gene fifa gecicek gibi ama fifada oynadım o kadar güzel değildi
ps3 te yayinlandi ama berbat simdiye kadar 30-40 mac yaptim 5 dk olmasida cabasi ama bir bakalim belki demo oldugu icin bu kadar kasiyo oyun ve hatasi cok bu arada gol atmak acaip zor:lol:

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
başlangıçda zor gelir sonra yöntemi bulunur
bknz pes09-10 kanattan yerden hızlı orta
pes-12 uzun arapası
pes 13 hızlı oyuncuya havadan uzun arapası :D

dorukoski

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben fifa 14 demo xbox'da oynadım pes'i denemedim henüz ama pes 2014 xbox one'a çıkmayacak. xbox one gibi yeni nesil bir konsola oyun çıkaramayan firma çok ta sağlıklı gözükmedi bana. pes 2008'den sonra çakıldı

seyhanursel

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben fifa 14 demo xbox'da oynadım pes'i denemedim henüz ama pes 2014 xbox one'a çıkmayacak. xbox one gibi yeni nesil bir konsola oyun çıkaramayan firma çok ta sağlıklı gözükmedi bana. pes 2008'den sonra çakıldı
katiliyorum sana fifa baya ilerledi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

başlangıçda zor gelir sonra yöntemi bulunur
bknz pes09-10 kanattan yerden hızlı orta
pes-12 uzun arapası
pes 13 hızlı oyuncuya havadan uzun arapası :D
pes 14 adamlar ironman gibi kosuyorlar:):):4:

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ps3 te yayinlandi ama berbat simdiye kadar 30-40 mac yaptim 5 dk olmasida cabasi ama bir bakalim belki demo oldugu icin bu kadar kasiyo oyun ve hatasi cok bu arada gol atmak acaip zor:lol:

Gol atması zor olduğu iyi olmuş pes 13 de PC de gol atmak çok basit :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Videolarını izliyorum birkaç gündür, ilk defa bir pes oyununu beğenemedim. Yeni oyun motoru kullanmışlar söylenilene göre, rezalet olmuş. Sanırım oynamaya bir yıl ara vericem, ya da pes 2013 e devam ederim.

Çünkü yamayla falan düzeltilebilecek bir şey değil bu, oyunu baştan sonra batırmışlar gibi duruyor. Yinede bi full sürümü denedikten sonra tekrar yorum yaparım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ps3 te pes 14dü oynadım hayatımda oynadığım en kötü futbol oyunu pes 6 daha güzeldi