Personel Müdürümüz İlginç Bir İnsan

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Geçenlerde fabrikaya personel alınacaktı. Ben de bir arkadaşımı tavsiye ettim. Personel müdürümüz gelsin bir görüşeyim dedi.

Arkadaşım geldi müdürle konuşmaya, ben de oradaydım. Sonra müdür başladı konuşmaya.

"Benim alacağım adam fakir olacak" dedi. Sonra önce beni sonra arkadaşımı göstererek

- Bu artiz, bu ondan daha da artiz !

Sonuç : Arkadaşımı işe almadı... Hey Allah'ım :laugh:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Artiz mi? Ne artizi? Artiz ne arar bazarda demedin mi? :D

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bende söylerim hep patrona tok adam alma işe diye. Ciddiye almıyorlar genelde işi. burdan çıkarsam nolcak 6 ay -8 ay sonra başka yerde işbulurum nasıl olsa modunda oluyor. İhtiyacı olanlar, bir iki ay işsiz kaldımı zor durumda kalacağını düşünenler 4 elle sarılıyor işe.
Tabi işini seven,işinde iyi olmak isteyen insanlar için zengin fakir farketmez ama genelde öyle bi niyet olmuyor. mesai bitsin gideyim modunda genelde işçiler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya da fakir olsun. istedigim gibi ezeyim modunda da olabiliyor. tok adam kendini durduk yere ezdirmez cunku

thetech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim burda admin (Kurucu Müdür / Firma Sahibi / Ulusal çapta sağlık yazılımları üreten bir firma) sabahları herkezi araçla toplar, 15 kişiye kahvaltıyı büyük bir zevkle hazırlar ve çağırır.

Menemen
Krep
Sigara Böreği

vs. :biggrin:

Muhtemelen cennetlik :flowers:

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Güzeeeeeeeeel demek fakir arıyor :Z

Adresi alayım.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Fakir Dememiştir o Fake Arıyorum demiştir :)

Demekki Adam Kendinden Daha Artizini İstemiyor ...

thetech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
# Düzeltme #
-------------

Bizim burda admin (Kurucu Müdür / Firma Sahibi / Ulusal çapta sağlık yazılımları üreten bir firma) sabahları herkezi araçla toplar, 15 kişiye kahvaltıyı büyük bir zevkle hazırlar ve çağırır.

Menemen (El Emeği)
Krep (El Emeği)
Sigara Böreği (El Emeği)

Katmer/Gözleme/Puaça (Fabrikasyon)

vs. :biggrin:

Muhtemelen cennetlik :flowers:

Ekleme:
-H.sonları (Cumartesi) Kelle / Paça'cıya gidip sabah çorba yapıyoruz. (Hesaplar admin e)
-Akşam üzeri admin nargileyi yakıyor ve çağırıyor.
-İş çıkışı kalanlarla kokoreç/balık vs. yemeğe gidip muhabbet.
-İş çıkışı spora gideceksek süt+protein karışımı (Protein tozu alımı ve hazırlaması gene admin e)
-Hadi bi mangal yakalım (Semeriyle birlikte admin e / Mekan ayarlama pişirme bize)

vs. şu anda aklıma gelmeyen sayamayacağım onlarca şey...

Dipnot: Eleman Almıyoruz !!! :biggrin:

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
bende söylerim hep patrona tok adam alma işe diye. Ciddiye almıyorlar genelde işi. burdan çıkarsam nolcak 6 ay -8 ay sonra başka yerde işbulurum nasıl olsa modunda oluyor. İhtiyacı olanlar, bir iki ay işsiz kaldımı zor durumda kalacağını düşünenler 4 elle sarılıyor işe.
Tabi işini seven,işinde iyi olmak isteyen insanlar için zengin fakir farketmez ama genelde öyle bi niyet olmuyor. mesai bitsin gideyim modunda genelde işçiler.

Mantık bu sanırım. Zira benden önce adam gibi çalışan personel bulamamışlar. Ben geldim dünyaları değişti :D Artizim ama çalışıyorum cayır cayır :cool:

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Verseydin uçuş biletini eline [MENTION=376]pesimist[/MENTION] :D

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
ya da fakir olsun. istedigim gibi ezeyim modunda da olabiliyor. tok adam kendini durduk yere ezdirmez cunku

öyle olanı da vardır. İstediğim gibi ezeyim,mesai yaptırayım parasını ödemeyim çıkıp gidemesin diyen Patron. Her türlü insan var patron olsun işçi olsun.
Bizde diyoruz ki adama 1 saat mesai var 6da çıkılacak. Ben 5 ten sonra çalışmam diye cevap veriyor adam. Ya diyorum meaini alıyomusun alıyosun e sorun ne ozaman. 1 saatin mesai ücretinden ne oluyo diyo işine gelmiyosa ver tazminatımı çıkar diyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kapitalizmin dibine vurmuş düşünceye bak ya: Fakir adamı işe al.

hıhıııı sonrada adamın anasından emdiği sütü burnundan getirene kadar ezin dimi.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Benim iş hayatında gördüğüm bir kişi yaptığı işte başarılıysa, kendini ezdirmiyor, gerektiğinde yumruğu masaya vuruyor. Ama iş bilmeyen birisi ise karşı tarafın ezmesine müsade ediyor.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Benim iş hayatında gördüğüm bir kişi yaptığı işte başarılıysa, kendini ezdirmiyor, gerektiğinde yumruğu masaya vuruyor. Ama iş bilmeyen birisi ise karşı tarafın ezmesine müsade ediyor.

Eğer patron müdüre,müdür işçiye gebeyse de benzer şeyler oluyor. Yada şirket aile şirketi gibi bol bol akraba doluysa:)

Reaksiyon puanı
10,315
fakir işçi sorun çıkarmaz, aldığına şükreder, verilene itirazsız talim eder.
eli mahküm çünkü.
eh! Menfaat dünyası, herkes kendi zihniyet profilinde adam arar.

"artiz" adam iyi iş yapsa da baş ağrıtmaya müheyyadır her zaman. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
patronun son bir kızı kaldı bekar onu kandıramazsam ya personelci beni yiyecek yada ben personelciyi...filim kopacak az kaldı.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Mantık bu sanırım. Zira benden önce adam gibi çalışan personel bulamamışlar. Ben geldim dünyaları değişti :D Artizim ama çalışıyorum cayır cayır :cool:

O değil de aga sen koskoca Shiftdelete'de co-admin'lik yap bir de fabrikada çalış... Ben SDN seni ihya ediyordur diye düşünüyordum... :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
O değil de aga sen koskoca Shiftdelete'de co-admin'lik yap bir de fabrikada çalış... Ben SDN seni ihya ediyordur diye düşünüyordum... :)

Fabrikada ne iş yaptığımı biliyor musun sen? Hahaha :D İnsan kaynaklarındayım.

Ne fabrikası bu?

T.Ş.F.A.Ş. Esk. Mak. Fab. Devletimizin en büyük fabrikalarından biri.

Aklıma geldi şimdi.

Ofise gittiğim zaman Özgür abi dükkan nasıl dedi? Dedim ne dükkanı? E küçük işletme ya dedi.. yav heheh :D