• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Perfume (Torrent 99.2'de kalıyor)

malibumali

Doçent
Merhaba arkadaşlar. Aslında konuyu açmıyacaktım ama çaresiz kaldım.
Perfume'un 720p olan "Perfume.The.Story.Of.A.Murderer.720p.HDDVD.DTS.DVD5.x264-ESiR" adlı torrentini indiriyorum. 1 ay kadar önce tekrar indirmiştim. %99.2'de kalmıştı. 2 gün bilgisayarı açık bıraktığım halde inmemişti. Sinirlenip iptal etmiştim. Şimdi tekrar indiriyorum. Yine %99.2 'de kaldı. Bu tesadüf olamaz sanırım :D ...
Ne yapabilirim? Bilgisi olan?

muhtemelen torrentte bi sorun vardır.. Eğer izlemediysen o filmi kaçırma başka bi yerden bulup izlemeni tavsiye ederim..

1. Seçenek porlarını aç. 2. seçenek başka bi torrent bul. 3. seçenek tek link olanları var arama yap. 4. seçenek idareli kullan %99.2 den sonrasını napıcan :)

Maalesef aynı sorun birkaç ay önce benimde başıma geldi. İndirmeye çalıştığım bir film %99.4'te kalmıştı. Sorun çok büyük bir ihtimalle torrentte. İstersen bu adresten indirebilirsin. Kolay gelsin.

bir yere bağlı kalmasan sıkıntı olmaz... Bi alamet torrent sitesi var sağlamından indir zahmet çekme :thumbup1:

Seeder yoksa yapabileceğin tek şey başka bir siteden indirmektir.

Sana torrent mi kalmadı hacı :)

İnternet elinin altında sadece butona bas.

Seeder yoksa yapabileceğin tek şey başka bir siteden indirmektir.

99.2 indirilmişse açmaya dene sanırım fazla bi sorun yok.bendede oluyodu bazen.ama açabiliyordum.film olduğu için bi sorun olmaz.

Himmm hep beraber arkadan ittirelim sende vitesi bosa al az kalmis :)

Zaten izledim o vaziyette :D tabii dosyanın inmeyen yerlerine gelince kapanıyodu. bi 5 saniye sonrasına alıp alıp izledim. Film süper evet. Konusu anlatılmaz ya, yaşanır :) Hala 99.2 ama başka bi torrent daha attım. O iniyo şimdi. İzleyip islenlerden değilim. Film güzelse arşivimde bulunmalı :)

İndirmeye çalıştığın trackerda yükleyen insan hatalı yüklemiş yapacağın tek şey başka yerden indirmek.