Performansı Ayarlayayım Derken

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Arkadaşlar yakın bi dostum pc sinin performansını artırmak istersen tüm herşeyin gittiğini yani sanki tüm özellikler kapatılmış gibi olduğunu, görev çubuğunun değiştiğini söyledi. Uğraştık ama bi türlü düzeltemedik. PC Asus n56 win7 64 bit.

Bilgisayarıma girmiş, sistem özelliklerine bakmış performansı artırmak için tıklayın ı seçmiş ondan sonra olaylar gelişmiş. Format atmadan nasıl düzeltebiliriz bu durumu?

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar yakın bi dostum pc sinin performansını artırmak istersen tüm herşeyin gittiğini yani sanki tüm özellikler kapatılmış gibi olduğunu, görev çubuğunun değiştiğini söyledi. Uğraştık ama bi türlü düzeltemedik. PC Asus n56 win7 64 bit.

Bilgisayarıma girmiş, sistem özelliklerine bakmış performansı artırmak için tıklayın ı seçmiş ondan sonra olaylar gelişmiş. Format atmadan nasıl düzeltebiliriz bu durumu?

Bilgisayarım' a sağ tıklayıp Özellikleri' i seçerek şu bölüme ulaşsın Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem

- Açılan pencerenin solundaki başlıklardan Gelişmiş sistem ayarları' nı seçin
- Bu pencereden ise Performans başlığının Ayarlar sekmesine tıklayın
- Performans seçenekleri' den Görsel Efektler sekmesi seçili olan bir kısma ulaşmış olacaksınız
- Buradan tümüne yahut sadece istediğiniz seçeneklere tik atabilir, uğraşmak istemiyorsanız en iyi yapılandırma için Bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin seçeneğine tik atabilirsiniz...

PC yazılımsal bir müdahaleye maruz kalmadıysa sıkıntı yok, bu işlem her şeyi olması gerektiği haline döndürecektir... Selâmetle, iyi akşamlar

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
hocam o dediğini denedik düzelmedi nete bile giremediğini söyledi. Yoksa skype team viever falan bişeyler yapacaktım telden halledemedim.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Sistem geri yüklemeyi denediniz mi?

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
o da işe yaramadı (format atmadan çözmeye çalışıyoruz)

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
sorun çözüldü hizmetlerdenmiş