ozmen_celik
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 342
Merhabalar MacBook Pro 2014 Retina kullanıcısıyım ve macOS kullanıyorum fakat microsoft developer olduğum için windowsa gerek duyuyorum fakat macbookumda 128 gb M2 ssd var ve açıkçası bootcamp ile win kurduğumda bana yetersiz geliyor Visual Studio tek basına 50 gb yer kapladıgından. Bende çözüm olarak evde bulmuş olduğum usb 2.0 all in one a sahip olduğum 128 gb SDXC 4K UHD Samsung Evo hafıza kartımı takıp sanki flash bellekmiş gibi win to go kurdum yani portable windows yaptım. Fakat usb al in one 2.0 olduğundan çok yavaş calsıyor.
Şimdi soruma gelirsek ben usb 3.0 olan bir cardreader yani kart okuyucu alırsam acaba performansı ortalama 5400 yada 720 rpm li bir sata hdd ye ulaşımı ? onu geçmesini bıraktım o kadar performans sağlasa yeter.
Kesin bilgisi olan cevap verirse çoooook sevinirim.
Elimde usb 3.0 card reader olmadıgından test edemiyorum ama açıkçası emin olmadan gözü kapalı almakta istemiyorum
İyi forumlar
Şimdi soruma gelirsek ben usb 3.0 olan bir cardreader yani kart okuyucu alırsam acaba performansı ortalama 5400 yada 720 rpm li bir sata hdd ye ulaşımı ? onu geçmesini bıraktım o kadar performans sağlasa yeter.
Kesin bilgisi olan cevap verirse çoooook sevinirim.
Elimde usb 3.0 card reader olmadıgından test edemiyorum ama açıkçası emin olmadan gözü kapalı almakta istemiyorum
İyi forumlar