• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Pepe'ye rekor ceza!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Pepe'ye rekor ceza!

İspanya Futbol Federasyonu Rekabet Komitesi, La Liga'nın 32. haftasındaki Real Madrid-Getafe maçında Getafeli Casquero'yu tekmelemesi ve Albin'e yumruk atmasından dolayı Real Madrid'in Portekizli savunma oyuncusu Pepe'ye 10 maç ceza verdi.

Geçen salı günü yapılan maçta penaltıya neden olan faulün ardından yerdeki Casquero'yu kasti olarak tekmeleyen ve tartıştığı Albin'e de yumruk atan Pepe, beklendiği gibi örnek olacak bir ceza aldı.

Portekizli futbolcu, maçtan 1 gün sonra Real Madrid'in antremanına katılmayıp günü evde geçirirken, İspanyol basınına yaptığı açıklamalarda, ''Kariyerimde hiç böyle birşey yaşamadım. Kendimi tanıyamadım. Ben, sert bir futbolcu değilim. Yaptıklarımı görünce futbol oynama isteğim kalmadı'' biçiminde ifadeler kullanmıştı.

Pepe, ilk futbolseverlerden daha sonra da telefonda mesaj yollayarak Casquero ve ailesinden özür dilemişti. İspanyol basınında yer alan haberlerde ise Pepe'nin Real Madridli yöneticilere terapiye gideceğini söylediği ileri sürüldü.

Bu arada Real Madrid Kulübü'nün cezaya hemen itiraz etmesinin beklendiği bildirildi.

1240351478_0.jpg

221240390042.jpg

KAYNAK

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pozisyon penaltı değildi.Forvet oyuncusu kendini yere attı.Ama tüm bunlar Pepe'nin rakibini tekmelemesini gerektirmiyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adam futbolu bırakacağım diyor valla. :D

Raito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insanlık dışı hareketler yaptı bence 25 maç oynamama €250.000 para cezası ve 1 ay boyunca fair-play eğitimi verirdim ceza olarak...

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Pozisyon penaltı değildi.Forvet oyuncusu kendini yere attı.Ama tüm bunlar Pepe'nin rakibini tekmelemesini gerektirmiyor.

kardeş pepeyi geçtiginde pepe tuttu adamı yitti eger izlediysen adam yere düştü gitti sonradanda tekmelemeye başladı.aslında daha ilk yarıda kırmızı kart yemesi lazımdı bu pepenin..ama böyleside hayırlı 10 maç az bile bence..

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
lisansı alınmalıydı illa ki adamı öldürmesi mi grerkiyor

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Adam özür dilemiş işte ölsün mü ¿
Cezayı düşürmek lazım

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kardeş pepeyi geçtiginde pepe tuttu adamı yitti eger izlediysen adam yere düştü gitti sonradanda tekmelemeye başladı.aslında daha ilk yarıda kırmızı kart yemesi lazımdı bu pepenin..ama böyleside hayırlı 10 maç az bile bence..
Sanki çok sert bir müdahale yok gibi geldi bana.Her ne olursa olsun,sonrasındaki tekmeleri haklı çıkaracak değil.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Kesinlikle lisansı alınmalıydı:icon_-1:

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
10 maç mı? böyle birşeyi yaptığından dolayı 1 sene futboldan, hatta halı saha maçlarından bile men cezası almalı bence =)

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bizde olsa 2 maç ceza alır 3.maçta ilk 11 de olurdu.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ben bundan önceki konuda daha kara verilmeden 10 maç demiştim bakın çıktı ;)

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
insan azmanı
bence ona futbolu yasaklamalı