• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Pepe'ye rekor ceza!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Pepe'ye rekor ceza!

İspanya Futbol Federasyonu Rekabet Komitesi, La Liga'nın 32. haftasındaki Real Madrid-Getafe maçında Getafeli Casquero'yu tekmelemesi ve Albin'e yumruk atmasından dolayı Real Madrid'in Portekizli savunma oyuncusu Pepe'ye 10 maç ceza verdi.

Geçen salı günü yapılan maçta penaltıya neden olan faulün ardından yerdeki Casquero'yu kasti olarak tekmeleyen ve tartıştığı Albin'e de yumruk atan Pepe, beklendiği gibi örnek olacak bir ceza aldı.

Portekizli futbolcu, maçtan 1 gün sonra Real Madrid'in antremanına katılmayıp günü evde geçirirken, İspanyol basınına yaptığı açıklamalarda, ''Kariyerimde hiç böyle birşey yaşamadım. Kendimi tanıyamadım. Ben, sert bir futbolcu değilim. Yaptıklarımı görünce futbol oynama isteğim kalmadı'' biçiminde ifadeler kullanmıştı.

Pepe, ilk futbolseverlerden daha sonra da telefonda mesaj yollayarak Casquero ve ailesinden özür dilemişti. İspanyol basınında yer alan haberlerde ise Pepe'nin Real Madridli yöneticilere terapiye gideceğini söylediği ileri sürüldü.

Bu arada Real Madrid Kulübü'nün cezaya hemen itiraz etmesinin beklendiği bildirildi.

1240351478_0.jpg

221240390042.jpg

KAYNAK

Pozisyon penaltı değildi.Forvet oyuncusu kendini yere attı.Ama tüm bunlar Pepe'nin rakibini tekmelemesini gerektirmiyor.

Adam futbolu bırakacağım diyor valla. :D

insanlık dışı hareketler yaptı bence 25 maç oynamama €250.000 para cezası ve 1 ay boyunca fair-play eğitimi verirdim ceza olarak...

Pozisyon penaltı değildi.Forvet oyuncusu kendini yere attı.Ama tüm bunlar Pepe'nin rakibini tekmelemesini gerektirmiyor.

kardeş pepeyi geçtiginde pepe tuttu adamı yitti eger izlediysen adam yere düştü gitti sonradanda tekmelemeye başladı.aslında daha ilk yarıda kırmızı kart yemesi lazımdı bu pepenin..ama böyleside hayırlı 10 maç az bile bence..

lisansı alınmalıydı illa ki adamı öldürmesi mi grerkiyor

Adam özür dilemiş işte ölsün mü ¿
Cezayı düşürmek lazım

kardeş pepeyi geçtiginde pepe tuttu adamı yitti eger izlediysen adam yere düştü gitti sonradanda tekmelemeye başladı.aslında daha ilk yarıda kırmızı kart yemesi lazımdı bu pepenin..ama böyleside hayırlı 10 maç az bile bence..
Sanki çok sert bir müdahale yok gibi geldi bana.Her ne olursa olsun,sonrasındaki tekmeleri haklı çıkaracak değil.

Kesinlikle lisansı alınmalıydı:icon_-1:

10 maç mı? böyle birşeyi yaptığından dolayı 1 sene futboldan, hatta halı saha maçlarından bile men cezası almalı bence =)

ben bundan önceki konuda daha kara verilmeden 10 maç demiştim bakın çıktı ;)