Arkadaşım konuyu biraz inceleseydiniz reklam olmadığını anlardınız.Bizim bu konuda reklama ihtiyacımız yok zaten.Reklamımızı Türkiye nin en büyük gazetelerinde yapıyoruz zaten.Hürriyet gazetesinin bugün kü ege ekinde görebilirsiniz.Sıkıntı veriyorsak yazmayalım.Reklamvari hareketlerden kaçınalım lütfen.
açtım,zaman kısıtlı olduğu için şu an,çok yazamıyorum,ama yakın zamanda doldururum.4 yıllık tecrübemizi burada paylaşacağım.Bilgi almak isteyen arkadaşlar kısa süreliğine buradan faydanalabilir. Tüm sorulara açığız
Ya bilader odunpelleti.com u silmiş arkadaş.Bu site benim ,tamamda ,bir açıp bakarsın yahu.Bu sitede ne firma ismi var,ne telefon,ne adres.Amme hizmeti gibi be yahu.Sıfır reklam var bu sitede.Hatta şu an baktım,ben bile unutmuşum ,isim,adres ,telefon veya mail adresi yazmamışım.Bu kadar basit olmamalı silmek işi..yanlış anlamalar olabilir sakin olalım![]()
Kırpmalara uğrayınca böyle oldu.ilk kelime(açtım)ile ne demek istediniz ve bilgi almak isteyenler kısa süreliğine buradan derken?
hocam bu ne
Arkadaşım konuyu biraz inceleseydiniz reklam olmadığını anlardınız.Bizim bu konuda reklama ihtiyacımız yok zaten.Reklamımızı Türkiye nin en büyük gazetelerinde yapıyoruz zaten.Hürriyet gazetesinin bugün kü ege ekinde görebilirsiniz.Sıkıntı veriyorsak yazmayalım.