PCye son yüklenenleri görme/geri alma !!! ACİl YARDIM

artniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle konuyu nereye açacağıma karar veremedim o yüzden buraya açtım. Daha uygun görülen bir yer olursa kaydırın ama lütfen cevaplayın.

Şimdi şöyle bir sorun var ben Fifa13ü indirdim ne güzel hoş kurmaya çalışmadan fazla yer kaplamasın diye onu hard diskime attım. Sonra kurmayı denedim kurulmadı 1-2 kere denedim adam galiba direk oyunu mu atmış nedir 98 part ayrıca her hangi bir kurulum setup crack filan hiç bir şey yok . Neyse 1-2 denedim birşeyler olmadı durdum sonra bir baktım denemelerden önce 40 gb üstünde tam hatırlamıyorum 45-50gb arası olan "C" olmuş 24,4 gb bu arada şuunu belirteyim her hangi bir kurulum yapmadım oyunda yada bana bir kurulum arayüzü gelmedi ve "C" yi seçerek bir işlem yapmadım oraya yüklemmesi için. Ne Fifa nede başka bir şey!

Kısacası abiler sorunum pcye en son yüklenenleri görmemi yarayacak ve ya en son nelerin yapılarak bu denli 20-25gb gibi bir boyutta değişimin olduğunu gösterecek bir yol yada program . Ben geri dönüşüm noktası seçip geri alabilirim ama ondanda biraz korkuyorum acaba gerçekten bir şey yaptım mı diye ve nasıl olduğunu neden olduğunu merakta ediyorum bulmaya çalışıyorum ama bir sonuç alamıyorum C sistem dosyalarıyla dolu olduğu için. Anladıysanız lütfen yardım edin!!! Şimdiden sağolun

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Denedim masası / Program ekle kaldır.

Fifa 2013 kurman için sisteminde "origin" isimli yazılım olması lazım.
Origin de oyunun çalışması içinde C:/Program Files/Origin Games/ içinde oyun olması lazım.

Korsan konusunda hiç bir bilgim yok, nerede olur, nerede çalışır, crack nereden çıkar.
Zibilmilyon tane forum sitesinde resimli adım adım kurulumu vardır.

artniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denedim masası / Program ekle kaldır.

Fifa 2013 kurman için sisteminde "origin" isimli yazılım olması lazım.
Origin de oyunun çalışması içinde C:/Program Files/Origin Games/ içinde oyun olması lazım.

Korsan konusunda hiç bir bilgim yok, nerede olur, nerede çalışır, crack nereden çıkar.
Zibilmilyon tane forum sitesinde resimli adım adım kurulumu vardır.

tamamen fifaya bağlamışın fifa zaten yüklenmedi ki bir program olarak gözükmüyor yinede bir bakim dedim origin games yok tabi kurulu olmayınca yani benim sorunum fifayı silememek değil çünkü daha onun kurulu olduğu meçhul, ne yüklediğimi bir bulsam yada ne olduğunu o zaman işlem basit, yoksa zibilmilyon tane silme yöntemi var ama ben ne yüklendiği yada ne olduğunu görmek istiyorum bir virüs mü bulaştıda bir şeyler mi yapıor filan bi anda 20gb gitti zaten fifa 2-3 defa tüklesem o kadar yer kaplar

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
tamamen fifaya bağlamışın fifa zaten yüklenmedi ki bir program olarak gözükmüyor yinede bir bakim dedim origin games yok tabi kurulu olmayınca yani benim sorunum fifayı silememek değil çünkü daha onun kurulu olduğu meçhul, ne yüklediğimi bir bulsam yada ne olduğunu o zaman işlem basit, yoksa zibilmilyon tane silme yöntemi var ama ben ne yüklendiği yada ne olduğunu görmek istiyorum bir virüs mü bulaştıda bir şeyler mi yapıor filan bi anda 20gb gitti zaten fifa 2-3 defa tüklesem o kadar yer kaplar

Ben senin ne dediğini bile anlamadım ki.
Çok basit bir şeyi destan gibi birde farklı font ta kırmızı yazınca okumakta bile zorlandım.
Okuduğumdan anladığım kadarı ile yorum yaptım.

Eğer sen ne yaptığının farkında değilsen, sana burada kimse yardımcı olamaz.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Herşeyden önce ccleaner gibi bir program ile bir sistem temizliği yapın.

artniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben senin ne dediğini bile anlamadım ki.
Çok basit bir şeyi destan gibi birde farklı font ta kırmızı yazınca okumakta bile zorlandım.
Okuduğumdan anladığım kadarı ile yorum yaptım.

Eğer sen ne yaptığının farkında değilsen, sana burada kimse yardımcı olamaz.

sizden istediğim bilgisayarda yapılan işlemleri görmek istiyorum daha sonra onları ben kendim temizleneecek bişeyse temizlerim. bildiğim kadarıyla şu an işlemleri kayıt porgramı kurmam bi işime yaramaz daha öncesini göstermeyeceği için eğer varsa söyleyin, bildiğiniz gösterebilcek bir şey var mı? bir program yada bir yol?

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Başlat, arama çubuğuna olay görüntüleyicisi yaz. Orada windows günlükleri altında logları görebilirsin.

artniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun sizden öncede oraya baktım ama işin garip yanı orda ortaya çıkıyor zaten benim bahsettiğim gibi 20gblık bir değişimden yada dolaylı/sıralı bir değişimden söz eden bir şey yok orda her tarafını kurcaladım ama ne küçük küçükleri birleştirdğimde ne de başka bir türlü yapılan işlemlerin genel bir toplamı 20 gb etmiyor... ben de orda delirioyrum nasıl başardım yada ne kim başardı diye?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Senin aradığın şekilde bir program yok. C'yi klasör klasör gezip boyut hesabı yaparak tespit edebilirsin. Sistem geri yükleme dosyaları 20GB oluşturmuş olabilir.

artniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin aradığın şekilde bir program yok. C'yi klasör klasör gezip boyut hesabı yaparak tespit edebilirsin. Sistem geri yükleme dosyaları 20GB oluşturmuş olabilir.
cahiilliğime verin geri yükleme dosyaaları nerde saklanır eğer ben hiç bir yeri özellikle saklasın diye seçmemişsem

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bilgisayar > sağ-tık özellikler > "diski temizle" diyerek bir temzilik yapmayı dene. Ayrıca aynı pencereden diğer seçenekler, "sistem geri yükleme ve kopyalar" altındaki "temizle" butonuna tıklayarak da bir temizlik yap.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
cahiilliğime verin geri yükleme dosyaaları nerde saklanır eğer ben hiç bir yeri özellikle saklasın diye seçmemişsem

System Volume Information klasörü varsa onun içinde olur ama sistem geri yükleme açıksa böyle bir klasör oluşur yoksa nedeni başka bir şeydir. Gizli klasörleri görünür kıldıktan sonra bakın bu isimde klasör mevcut mu diye :)

artniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
var var o klasörü biliyorum ama izin sorunu yüzünden giremiyorum aynısı document & settings tede oluyor izinleri almaya çalışıyorum o zamanda engellendi filan yine izin sorunu veriyor izin de alamıyorum ama bu izin alamama da bir hatam vardır büyük ihtimal

artniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HEPİNİZ SAĞOLUN KONUYU KİLİTLEYEBİLİRSİNİZ YADA İSTEDİĞİNİZ BİŞİ YAPIN :) Space Monger ve FolderSize adlı 2 program buldum . Adı üstünde FolderSize windows gezgininde klasörlerin yanına klasörlerin toplam boyutunu yazıyor böylece her klasörü tek tek açıp bakmadım yada kontrol etmedim; SpaceMonger ise tüm bunların istatistiğini çıkarıyor her türlü detayı sana veriyor ne var ne yok görüyrsunuz şuan bi baktım AppData\Local\Tempde 2 tane fifa13ün klasörü bulunuyor benim kurulum diye indirdiğim - ama hiç bir şey yapamadığım galiba direkt olarak oyunu atmış- 9gblık 2 tane dosya sildim bir güzel :) şimdi bakıyorum ne kadar saçma sapan şeyler varmış Cde , sistem dosyası diye dokunmuyordum yada çok derinlere inemiyordum ama şimdi buldum Hepiniz sağolun zaman ayırdığınız için