• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yardım Pcye Görüntü Gelmiyor

psycho11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ekran kartını 2 hafta önce aldım mis gibiydi sorunsuz kullanıyordum AMD Radeon HD 6850 kart bu arada dün gece saat 10 gibi görüntü vermeyi kesti ekran kartını almadan önce de AMD Radeon HD 6510 vardı aynı sorunu onda da yaptı anakarta taktım hdmı yi sorun yok görüntü veriyor ekran kartında vermiyor neden acaba

psycho11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Alioth

Asistan
Reaksiyon puanı
406
alakasız gelebilir ama bana zamanında olmuştu bende amd radeon kullanıyordum kasa açılıyordu ama hiç bir şekilde görüntü gelmiyordu,kasayı kurcalarken yanlışıkla keşfettim diyebilirim,ram leri çıkartıp taktığımda çalışmıştı bu en başta şans gibime gelsede bu olay tekrar yaşandığında denedim ve yine çalıştı bir dene belki sendede çalışır(açabilirsen direkt ekran kartı driverlarını güncelle)

psycho11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
alakasız gelebilir ama bana zamanında olmuştu bende amd radeon kullanıyordum kasa açılıyordu ama hiç bir şekilde görüntü gelmiyordu,kasayı kurcalarken yanlışıkla keşfettim diyebilirim,ram leri çıkartıp taktığımda çalışmıştı bu en başta şans gibime gelsede bu olay tekrar yaşandığında denedim ve yine çalıştı bir dene belki sendede çalışır(açabilirsen direkt ekran kartı driverlarını güncelle)
Hocam zaten anakarttan görüntü alıyorum ramde sıkıntı olsa hiç çalışmaz

psycho11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Anakart üzerinden görüntü alın ve aşağıdaki linkten ekran kartı sürücüsünü kurmaya çalışın.

https://www.amd.com/en/support/grap...adeon-hd-6000-series/amd-radeon-hd-6850[/URk
Mesaj otomatik birleştirildi:

DDU display driver uninstaller demek. Bu program denetim masasından sürücüyü kaldırdığınızdaki gibi geride kayıt veya farklı bir dosya bırakmıyor hepsini kaldırıyor.
Silip mi kurayım hocam kurulu zaten

DDU display driver uninstaller demek. Bu program denetim masasından sürücüyü kaldırdığınızdaki gibi geride kayıt veya farklı bir dosya bırakmıyor hepsini kaldırıyor.
Link verir misin sana zahmet hocam ya

psycho11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Deniyorum şu an bakalım olacak mı

Deniyorum şu an

Yok arkadaşlar olmadı

Anakartın PCI portunda problem de olabilir. Diğer karttada aynısını yapıyor demişsiniz.
Nasıl yani

Ne yapacağımı bilmiyorum

Son düzenleme:

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
6850 zaten saatli bomba gibi karttır. Eskidi artık. Demek ki zamanı geldi şansınıza bu da iptal oldu. Büyük ihtimal kartın chipi bozuldu reballing istiyor. Aynısını bende yaşadım uğraşma. Benim sorun ekran kartından çıkmıştı. Fazla uğraşma anakartı da bozarsın bu arada. Bir yerden idarelik kart bul onunla dene eğer görüntü alırsan geçmiş olsun 6850 gitmiştir.

Cicero

Asistan
Reaksiyon puanı
176
Başka bir kartta da aynı problem oldu demişsiniz. Güç kaynağı, ram, anakart, ekran kartını sırası ile kontrol edin derim. Yazılımla alakalı da olabilir. Arkadaşların söylediği gibi sürücüyü kaldırıp kurabilirsiniz. Onboard grafik devreye sokulmuş olabilir eğer ayarı varsa kapatmayı deneyebilirsiniz.