The Medic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,285
oyunu korsanlamadan önce onu araştırabilirdin güzel kardeşim.kardeşim rica etsem bu konudan çıkarmısın ? steamde iade özelliğinin olduğunu yeni öğrendim
oyunu korsanlamadan önce onu araştırabilirdin güzel kardeşim.kardeşim rica etsem bu konudan çıkarmısın ? steamde iade özelliğinin olduğunu yeni öğrendim
Çıkart beni zorla. Eğer satın almış isen bu konuyu çıkarım. İlk defa Steam kullandığını düşünmüyorum. Uzatmanında gereği yok kısaca ne yapacağını öğrendin Korsan oyun yerine denede al virüs de girmesinkardeşim rica etsem bu konudan çıkarmısın ? steamde iade özelliğinin olduğunu yeni öğrendim
omar baba oÇıkart beni zorla. Eğer satın almış isen bu konuyu çıkarım. İlk defa Steam kullandığını düşünmüyorum. Uzatmanında gereği yok kısaca ne yapacağını öğrendin Korsan oyun yerine denede al virüs de girmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
@The Medic Hocam birini falan mı taklit ediyorsunuz anlamadım PP de yakıyor bu arada kral
temizlediyse yeniden başlatın malwarebytes indirin birde onunla taratın ne olur ne olmazhocam tarama tamamlandı 1.898.363 dosya arasından 1 tane truva atı buldu onuda temizledi
dostum adamı suçlamakta üstüne yok ama şu anda mahkeme salonunda değilizÇıkart beni zorla. Eğer satın almış isen bu konuyu çıkarım. İlk defa Steam kullandığını düşünmüyorum. Uzatmanında gereği yok kısaca ne yapacağını öğrendin Korsan oyun yerine denede al virüs de girmesin