bilmiyordum.söylediğin iyi oldu.sağol.
Başkasının keyini kullanmak (eğer bilgisi yoksa) hem etik değil, hem de yasal değil.![]()
Pekii bana önerebileceğin oldukça güçlü antivirüs proğramı nedir ?Key için belirli bir cihaz sınırı vardır, sınır aşıldığında, key muhtemelen kabul görmez.
Başkasının keyini kullanmak (eğer bilgisi yoksa) hem etik değil, hem de yasal değil.
Bu arada, Avira'nın sitesine baktım, premium sürümü tarih olmuş, onun yerine artık Avira Prime sürümü var.
Konuda oyun performansının etkilenmemesini istemişsin, ben de öneride bulunmuştum aslındaPekii bana önerebileceğin oldukça güçlü antivirüs programı nedir ?
Merhaba,
Eset internet security ve Eset smart security premium, oldukça hafiftir bildim bileli ancak ücretli ve oldukça pahalıdır.
Ve Bitdefender Internet Security ile Bitdefender Total Security ürünleri de hafiftir (ücretliler ama bunların ücretsiz kampanyaları oluyor, yani bedavaya kullabilirsin.)
Pekii KapserSky hakkındaki düşüncelerin nedi ?Konuda oyun performansının etkilenmemesini istemişsin, ben de öneride bulunmuştum aslında![]()