Hatayı çekme imkanınız var mı?Arkadaşlar Eskiden format atabiliyordum shiftdeletenin videosunu izleyip atmıştım ama şimdi format atamıyorum biostan uefi usb yi seçtiğim halde asus ta kalıyor sonra mavi ekran veriyor Ne yapabilirim???
Hata yok usb yi takıyorum asus yazısı geliyor sonra bi 20 30 saniye kalıyor sonra dümdüz mavi ekran... Power tuşuna basarak ve usb yi çıkararak tekrar açmak zorunda kalıyorum...Hatayı çekme imkanınız var mı?
Ne ile yapiyordunki dene bakalım rufusla olmazsa ISO yu değiştir.Hata yok usb yi takıyorum asus yazısı geliyor sonra bi 20 30 saniye kalıyor sonra dümdüz mavi ekran... Power tuşuna basarak ve usb yi çıkararak tekrar açmak zorunda kalıyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde rufus ile deniyecem eve gideyim de
direk shiftdelete format videosundaki adam ne yapiyosa aynisini yaptim 1 kere ayni sekilde format atmistim ama simdi olmuyoNe ile yapiyordunki dene bakalım rufusla olmazsa ISO yu değiştir.
Usb de gpt pc de gptbilgisayarın mbr destekliyorken usbyi gpt olarak yazdırmış olabilir misin?
Arkadaşlar rufus ile denedim iso ile şuan windows kuruluyor herkese yardimlari icin tsklerNe ile yapiyordunki dene bakalım rufusla olmazsa ISO yu değiştir.
shiftdelete deki abilerimiz uefi için göstermiş olabilirmi acaba?direk shiftdelete format videosundaki adam ne yapiyosa aynisini yaptim 1 kere ayni sekilde format atmistim ama simdi olmuyo
Usb de gpt pc de gpt
Arkadaşlar rufus ile denedim iso ile şuan windows kuruluyor herkese yardimlari icin tskler
shiftdeletedeki abilerinin çektiği videoyu daha önce denediğimde çalışıyordu?shiftdelete deki abilerimiz uefi için göstermiş olabilirmi acaba?