Kerem Berk Karakaya
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 25
Bilgisayarıma format atıp windows 10 kurmak istiyorum ve bir bilgsayarcıya gidip kazıklanmak istemiyorum nasıl yapılacağını anlatır mısınız
YouTube da (SDN ekibi dahil) her teknoloji kanalının bu konuda videosu var.Bilgisayarıma format atıp windows 10 kurmak istiyorum ve bir bilgsayarcıya gidip kazıklanmak istemiyorum nasıl yapılacağını anlatır mısınız
Evet.Videoları izledim de anladığım şey öncelikle usb ye format için gerekli iso dosyalarını indireceğiz sonra da bios ekranından bi işlemle format atacağız öyle mi
Evet çok basit bende ilk başta korkuyordum bir şey olur diye ama çok kolay birşeyVideoları izledim de anladığım şey öncelikle usb ye format için gerekli iso dosyalarını indireceğiz sonra da bios ekranından bi işlemle format atacağız öyle mi
Bilgisayarcıya gidiceğina 1 tane usb al daha kaarli 100 kere format atarsın.Bilgisayarıma format atıp windows 10 kurmak istiyorum ve bir bilgsayarcıya gidip kazıklanmak istemiyorum nasıl yapılacağını anlatır mısınız
öyle yaparsam dosayalarım gider mi babamın önemli dosyaları var içindeugraşmam diosan win 10 iso su indir update yap 8.1 veya 7 ise.
yok gitmez sadece windows yükseltir dosyaları silmez yükseltme uygulamasındada var zaten dosyaları koru diye ama istersen genede usb ye al yedeköyle yaparsam dosayalarım gider mi babamın önemli dosyaları var içinde
evet sen isoyu indirWindows 10 ISO İndirme ve Kurulum İşlemleri - 2021 (Türkçe) böyle bi site buldum ama burda başka pc ye diyo ben kendi pc me kurcam nasıl olcak usb ye ihtiyacım var mı yine
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim bi tane usb belleğim var ve ona dosyaları yedek aldım ve kapasitesi doldu o yüzden usb ye kurmadan direk bilgisayara kurmak istiyorum bu mümkün mü
pentium e5300 işlemci 64 bit 2 GB ram DDR2 512 MB Nvidia geforce 8400 gsevet sen isoyu indir
aç isoyu açılmazsa winrar ile aç ordan setup a tıkla ama once sistem ozelliklerini soylermisin.
Direkt indirip USB'ye atmayacaksiniz.Videoları izledim de anladığım şey öncelikle usb ye format için gerekli iso dosyalarını indireceğiz sonra da bios ekranından bi işlemle format atacağız öyle mi
ben USB ye atmadan yapmak istiyorumDirekt indirip USB'ye atmayacaksiniz.
İndirdikten sonra Rufus ile yazdırmanız gerek.
USB olmadan yapmak isterseniz EasyBCD kullanmanız lazım.ben USB ye atmadan yapmak istiyorum
o nasıl olacak anlatabilir misinizUSB olmadan yapmak isterseniz EasyBCD kullanmanız lazım.
microsoft un sitesinden win10 u indirebilirsinBilgisayarıma format atıp windows 10 kurmak istiyorum ve bir bilgsayarcıya gidip kazıklanmak istemiyorum nasıl yapılacağını anlatır mısınız
onu indirdikten sonra bu bilgisayara kurmak istiyorum demem yeterli mi başka bı şey yapmam da lazım mımicrosoft un sitesinden win10 u indirebilirsin
eğer o yöntemi kullanırsanız format esnasında anahtar isteyebilironu indirdikten sonra bu bilgisayara kurmak istiyorum demem yeterli mi başka bı şey yapmam da lazım mı
yok format atmayacağım sadece win 10 yapacağım Microsoft un sitesinden dosyayı indirip bu bilgisayara kur demem yeterli olur mueğer o yöntemi kullanırsanız format esnasında anahtar isteyebilir
Knk 32 bir kur ha kurdunmupentium e5300 işlemci 64 bit 2 GB ram DDR2 512 MB Nvidia geforce 8400 gs
format atacağım ama bios a girilmiyorKnk 32 bir kur ha kurdunmu