Pc toplamamı yoksa hazırmı ???

panix35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pc toplmak mı yoksa hazır almak mı hangisi daha ucuza gelir sizce ??? Ayrıca bir oyun bilgisayarı almaya düşünüyorum elimdeki eskidi yeni oyunları açmıyor eğer toplama daha iyi olur derseniz nasıl bir donanım toplamam gerektiğini yazarsanız sevinirim yada hazır al derseniz hangi marka daha iyi söylerseniz iyi olur. İstediğim pc GTA5 gibi suan yeni cikmis oyunlari high ultrada calistirabilen bisey olmasini istiyorum buna gore bana kac paraya patlar yazarsaniz sevinirim. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkur ederim.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Toplama her zaman hazırdan daha iyidir, Gerçekten performanslı bir kasa için minimum 2000 TL parayı gözden çıkarman gerekir(sadece kasaya).

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Yüksek performans için masaüstü bir bilgisayar düşünüyorsan toplama bilgisayar daha ucuza gelecektir muhtemelen. Ve elindeki bütçe ile çok daha performanlı bir bilgisar toplayabilirsin yeterli araştırmayıda yaparsan :)

Kerem Enginar

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Hazır PC almak çoğu zaman aynı paraya daha iyisini toplayabilecekken daha kötüsünü almak oluyor. O yüzden parçaları kendin toplarsan aynı paraya daha yüksek performans sunacak bir PC toplayabilirsin.

Onur Özdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Şuan aşağıda gördüğün sistem ile GTA 5 ve benzeri oyunları Ultra ve High ayarlarda kasmadan oynatabilecek bir sistem topladım. Bayağı dört dörtlük bir sistem oldu.

upload_2016-2-16_23-15-5.png

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bilgisayar toplayarak, istediğin doğrultusunda parçaları seçebilirsin. Örneğin oyun oynuyorsan ekran kartını yüksek alabilirsin. Render yapacaksan işlemci.

panix35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdi bende şöyle bir pc var yaklaşık 2 yıl oldu alalı ve elimden de 3000 tl gibi bir bütçe çıkar en fazla ben bu elimdekini satmaya çalışsam kaça gider ??? Ayrıca 3000 tl ye nasıl bir pc toplayabilirim konuya çok aşina olmadığım için soruyorum parçaların falan resimli halde şunları al diye biyerden liste çıkartırsanız çok iyi olur benim için bende ona göre alırım parçaları. (klavye mouse kulaklık dahil 3000 tl ye) Buda elimdeki pc özellikleri fotograf olarak atıyorum kaça satabilirim ??
orGV0o.png
lvJZ3l.png
VvoDPq.png